UE Rapitenca 3-1 CF Gavà: Moral tocada

Els blaugranes llencen el partit a la primera mitja hora, en la que encaixen un 3-0, i després no poden remuntar 

Xesc lluita una pilota | Foto: Laia Inés

Hi ha dies que és millor no sortir del llit. Probablement això van pensar molts dels aficionats blaugranes que, a la mitja hora de joc, es maleïen amb el 3-0 en el marcador. L’equip, encara afectat anímicament per la derrota a Ascó, va demostrar que el toc moral de quedar-se sense ascens havia estat més gran de l’esperat.

Poc va trigar la Rapitenca en demostrar que volia quedar subcampiona, i ho va fer amb l’aparició del «pitxitxi» de la categoria, Cristian Valcarcel. El ’10’ dels locals va marcar el primer en rematar una centrada de Lladó, i el segon amb una falta directa, com ja va fer a La Bòbila.

Valcarcel va ser un malson pels gavanencs | Foto: Laia Inés

Passava només 1 minut de la mitja hora de joc quan Andy obria encara més la ferida dels blaugranes, anotant el tercer. Tal com reflectia Havok Gavà al seu compte de Twitter, feia més de tres anys que el Gavà no encaixava tres gols en mitja hora, concretament al Narcís Sala (5-0).

El tècnic Jorge Sánchez, empipat amb els seus, va fer un triple canvi abans del descans, donant entrada a Ferran, Riki i Víctor García. Les introduccions d’aquests jugadors almenys van frenar l’hemorràgia, i el Gavà no va tornar a encaixar.

Dowi quasi no va celebrar el seu gol | Foto: Laia Inés

A la segona meitat, amb el resultat de 3-0 al marcador, el partit no va tenir gaire història. En els darrers instants, Dowi va maquillar el resultat amb un cacau des dels onze metres.