Juanjo Carricondo: «Tinc sensacions molt positives»

El tècnic s’ha mostrat molt content després d’empatar contra un rival de categoria superior

Carricondo durant el partit contra el Vilassar | Foto: Laia Inés

Segon partit de pretemporada, segon empat. En aquest cas, contra tot un Tercera RFEF com el Vilassar. Així valorava el partit, el tècnic gavanenc Juanjo Carricondo: «Tinc sensacions molt positives. Considero que sent un equip que encara no hem tingut temps per a treballar tàcticament el que volem, sí que s’ha vist clara la idea que vull donar-li. Hem sigut molt valents, jugant des de darrere i amb caràcter. La gent ha fet la feina molt bé, i estic molt content amb el que han fet els nois tant a l’àmbit tècnic, com tàctic i d’esforç«.

Evidentment, l’entitat del rival ha estat un dels motius pels quals l’empat final és un resultat molt positiu: «Plantar cara a un rival com aquest té molt mèrit. A més, crec que hem tingut la pilota en algunes fases i hem sigut a estones superiors, així que no puc demanar més». A més, el tècnic blaugrana ha afegit: «Hem jugat contra un equip que porta un mes i mig, i nosaltres només dues setmanes. A més, hem acabat amb un nivell físic molt alt, competint fins al final. Davant teníem una gran plantilla com la del Vilassar, i hem rendit molt bé, així que només puc estar molt content«, valorava Carricondo.

Carricondo alliçona els jugadors durant l’aturada per a la hidratació | Foto: Laia Inés

Sobre el model de joc, Carricondo és conscient dels riscos de jugar de forma tan atrevida, però està molt convençut de que és la millor opció: «Som conscients que quan vols jugar tot des de darrere, pots tenir alguna errada i concedir. Avui el poc que ens ha generat ha estat així. Però crec fermament que al llarg de l’any això ens donarà més rèdit del que podem perdre. La gent ho ha entès de pressa, i està treballant per a millorar, així crec que anirem a més«.

Respecte als jugadors a prova, l’entrenador ha opinat: «De moment anem veient a gent. Hi ha gent que està a prova, i gent que està començant a sortir: avui els hi hem comunicat, ja que si ho tenim clar, crec que el més just és deixar-los temps perquè trobin un altre equip». Més concretament sobre els possibles fitxatges futurs, Carricondo ha argumentat: «No tinc cap posició a reforçar en concret… Sí que és cert que m’agradaria tenir doblada alguna posició, però nosaltres estem limitats al que estem limitats. Ara volem donar temps a la gent jove perquè demostri que es mereix fitxar per l’equip. Si no, esperarem a veure si cau algun jugador de Tercera o valorarem altres opcions», finalitzava el tècnic.