Juanjo Carricondo: «Tenim errors individuals»

El tècnic es va mostrar molt enfadat per la derrota contra la Rapitenca

Carricondo abans de l’inici del partit | Foto: Havok Gavà

Pocs cops s’ha vist tan contrariat al tècnic Juanjo Carricondo, enrabietat per caure contra la Rapitenca en un partit en què el líder no ha estat tant superior com el marcador: «Hem jugat contra un equip que té molt nivell. Tenen jugadors de categoria superior. I me’n vaig amb la sensació de quasi sempre: som superiors en moltes coses, però arriben un cop i ens marquen. Si no sabem defensar, no podem guanyar partits. I ens expulsen a un després… Sobretot em cabreja el segon, perquè amb 0-1 encara podíem fer algo, perquè amb 10 penso que hem estat millor«, opinava.

Sobre les errades defensives: «Treballem els errors per a corregir-los, però és un tema individual. Si la persona que està al camp no es capaç d’interpretar el que passa… Davant d’una centrada lateral, s’ha de marcar. Ho hem dit des del dia 1 de la pretemporada, especialment pels centrals. Si hi ha un davanter, un marca i l’altre cobertura. Si hi ha dos, els dos a marques. És molt fàcil, però s’han de guanyar les batalles i no ho fem«, argumentava.

Respecte a les incorporacions recents: «Els fitxatges no ens faran millorar en això. Amb Víctor encara una mica, però pensem que és un jugador que porta molt sense jugar. I a sobre s’ha lesionat aquesta primera setmana al bessó, veurem per quan té. Kyeremeh és un altre tipus de jugador, amb molt de desequilibri«.

Finalment, Carricondo va apuntar: «Res és fàcil però nosaltres continuarem lluitant i posant la cara per aquest club. Ara hem de guanyar en els partits contra els rivals directes i només podem pensar en això«.