Juanjo Carricondo: «L’efectivitat ha estat la gran diferència»

El tècnic estava molt content per guanyar el primer partit davant de l’afició

Carricondo, després del partit | Foto: Havok Gavà

Victòria contundent i primer triomf que es queda a La Bòbila. El tècnic blaugrana, Juanjo Carricondo, així ho explicava: «Hem fet una primera part boníssima. No ha estat molt diferent d’alguna altra, com per exemple la del Martorell, però aquells partits no vam materialitzar i avui sí que ho hem fet. Hem generat moltes i hem tingut l’encert. Contra equips rocosos com aquests, és molt important marcar perquè s’obrin i hi hagi més espais». 

Sobre el matx, i la comparació amb altres partits, l’entrenador profunditzava: «L’efectivitat ha estat la gran diferència. Crec que no hem jugat millor que el dia del Martorell. Pot ser sí millor que contra l’Alcarràs, ja que va ser un partit que si que vam generar menys. Però el d’avui no ha estat millor que el del Martorell, i vam perdre. Avui hem marcat quan ho havíem de fer i ens ho mereixíem«.

L’onze escollit per Carricondo contra el Tàrrega | Foto: Havok Gavà

Quant a vèncer a La Bòbila, Carricondo argumentava: «És molt rellevant per nosaltres guanyar a casa. Hem de fer de La Bòbila un fortí. A la categoria no hi ha camps de gespa natural com el nostre i ho hem d’aprofitar. És cert que només podem entrenar un cop o dos a la setmana aquí, però ja és un avantatge. Qualsevol equip si vol no patir ha de guanyar a casa, i nosaltres ho hem de fer«.

Pel que fa al model de joc de l’equip, el tècnic resumia: «L’equip no para de créixer. Tot i ser un equip molt jove, tots estan molt predisposats a aprendre i millorar. Cada cop assimilen més coses: filtrar per dintre, jugar de primeres, perfilar-se correctament, no aguantar la pilota quan no és necessari… Cada dia es nota més aquesta fluïdesa amb pilota, no estem tan lents, i arribem a zones de perill més ràpid«.

Finalment, sobre els possibles fitxatges que podria haver-hi, Carricondo explicava: «Volem incorporar algun jugador. Avui hem hagut de col·locar jugadors a posicions diferents, per intentar tapar tot el que ens anava sortint. Tenim la necessitat de fer dos o tres fitxatges. Mirarem el que hi ha al mercat i el que es pugui portar. Óbviament, sense cèntims, haurem de buscar jugadors que vulguin jugar en un equip centenari com aquest, i amb un estil de joc tan atractiu«, finalitzava el tècnic blaugrana.