Juanjo Carricondo: «La força d’aquest grup és brutal»

El técnic va debutar amb victòria en partit oficial com a entrenador gavanenc (1-2)

Carricondo celebra la victòria amb el seu segon, Cazorla | Foto: Havok Gavà

No hi havia millor estrena possible per a un entrenador. Juanjo Carricondo va debutar com a tècnic en partit oficial amb un triomf al camp del Vilanova, un dels favorits a l’ascens. Així ho valorava l’entrenador: «Estic molt content pels jugadors, per la seva implicació, i és un primer premi pel treball que han fet. Crec que pocs equips podran guanyar allà, i per nosaltres és una demostració del que podem fer«. Sobre el partit, ha profunditzat: «Hem tingut paciència per a jugar amb el nostre estil, tot i que de vegades costa perquè tots els equips apreten, però de la mateixa forma hem sabut patir per emportar-nos els tres punts. Amb pilota hem sigut l’equip que volem ser«.

Sobre l’acció polèmica del matx, Carricondo ha explicat: «La jugada del penal em deixa molts dubtes. Quan acaba el partit, l’àrbitre ens diu que el que compta és l’última agafada. Jo li comento que tot això passa fora, però a dintre no hi ha res. Quan vegi les imatges potser canvio d’opinió, però per mi dintre de l’àrea Víctor ja l’ha desenganxat i no hi ha res«.

El tècnic durant el partit amb Rubén García | Foto: Havok Gavà

Amb l’empat al marcador, el tècnic veia el partit molt difícil: «La sensació que tinc en el moment és que després d’haver dominat gran part del partit, se’ns posava molt complicat. Amb 10 homes i contra un equip així, el normal és que ens apretessin molt, però la força d’aquest grup és brutal«. A més, ha seguit: «Avui hem tingut la fortuna de cara, i el futbol ha demostrat que quan hi vas i hi tornes a anar al final et dona premi. I ho hem aconseguit amb un gran gol de Bilal. D’altres vegades el futbol no és just, però crec que avui ha estat«, explicava orgullós.

Al voltant de la victòria, Carricondo ha assenyalat: «Hem de gaudir d’haver posat el Gavà a la part alta. És cert, és la primera jornada, però penso que és important que la resta d’equips ens puguin veure com un equip capaç de lluitar contra tots. Tenim una plantilla molt jove i feta del no-res, però hem vingut a competir. A partir de dimarts això ja és passat, i concentrar-nos en seguir sumant punts, a més davant del nostre públic. Però ara toca gaudir i valorar molt el que hem aconseguit, que no era gens fàcil«, finalitzava el tècnic blaugrana.