Juanjo Carricondo: «Hem tingut a un ‘coco’ patint»

El tècnic ha marxat satisfet després del punt aconseguit contra l’Atlètic Lleida

Carricondo, abans del partit, parlant amb el capità | Foto: Havok Gavà

Els blaugranes han aconseguit sumar un punt després d’un partit molt competit contra l’Atlètic Lleida (1-1). El tècnic blaugrana, Juanjo Carricondo, ho explicava així: «Ha estat un partit molt disputat. Penso que ha estat un partit molt obert, encara que amb poques ocasions. Sabíem com jugaven, ells apreten molt a dalt i ens ha costat sortir des de darrere. Crec que a ells tampoc els hi ha estat fàcil. Igualment, tenir el líder aquí patint, amb marcador en contra, em diu molt«.

Quant al gol encaixat, a pilota aturada: «En aquestes ocasions, la veterania és un grau. Nosaltres som gent jove i ens hem d’adaptar. No podem donar les segones jugades… Però bueno, almenys avui crec que el gol no és regalat com en anteriors setmanes«.

Pel que fa al sistema, Carricondo ha argumentat: «Jo soc molt partidari del 4-3-3, però no fèiem tot el mal que podíem fer, i ara amb el rombo tenim més ocasions i arribem més. Amb la presència de dos davanters tenim més arribada i claredat. Sobretot també pel perfil de jugadors, Marcel no té una gran capacitat associativa, però en canvi per atacar l’esquena és molt bo«.

A la segona part, l’equip ha fet un pas enrere que el míster ha explicat: «Posar-nos en camp propi ens porta el partit. Nosaltres estàvem a un bloc mig-alt però clar, ells han empatat i venien a pel partit. Per això ens hem hagut de tirar una mica més enrere, encara que des de la banqueta sempre els diem que facin un pas endavant i que surtin«.

Per desgràcia, s’ha confirmat en els darrers dies la gravetat de la lesió d’Eric: «La lesió d’Eric pinta a greu. És una llàstima pel que ens aportava i per com és ell, em sap molt greu. Pot tenir algo de colateral i creuat«. Sobre el seu substitut: «L’arribada de Javi… S’ha pogut veure avui. Li dona un altre ritme, un altra intensitat, guanya tots els duels, fica el cap on l’ha de ficar i a més té bona sortida de pilota. Ens aportarà moltíssim«, finalitzava Carricondo.