Juanjo Carricondo: «Hem estat massa febles defensivament»

El tècnic blaugrana va explicar els perquès de la derrota contra el Manlleu

Carricondo, abans del partit, junt amb Arnalot | Foto: Laia Inés

L’entrenador gavanenc, Juanjo Carricondo, va mostrar-se satisfet per la primera meitat, la qual va acabar 0-0: «Estic content amb la primera part. Hem fet 20-25 minuts molt bons, amb una sortida de pilota molt neta i generant perill. Hem trobat els forats que buscàvem, anant dins-fora-dins. El que no sé per què avui s’ha donat el dia que els jugadors no han estat ben perfilats, han errat en els controls… Tot el que generàvem ho hem anat perdent per detalls tècnics«.

En canvi, a la segona no va acabar tan content: «El pitjor ha estat la feblesa defensiva. Hem estat massa tous. Ells deixaven un únic davanter i nosaltres amb quatre defenses no hem sabut apretar-li. Els gols que hem encaixat no han sortit de res, especialment el segon. Només ens toca seguir treballant«.

Juanjo Carricondo, al fons, durant el partit | Foto: Laia Inés

Sobre el perquè de l’equip no va aguantar amb el ritme dels primers minuts, això va respondre Carricondo: «Per nosaltres un jugador vital és Marcos. Ell és el primer jugador a llençar la pressió i això ho contagia a la resta de l’equip. Al minut 30 ell ha notat unes petites molèsties, i això ho hem acusat com a equip. Com a pivot tenim a Gueri que és un jugador molt de perfil associatiu, però no de pressió, i hem notat molt que Marcos no podia llençar la pressió de l’equip a dalt com al principi«.

Al voltant de les baixes defensives, Carricondo va explicar: «Fradera està a punt de tornar, Rubén esperem que igual perquè ha estat tota la setmana de repòs complert, ja que era una sobrecàrrega. Són dos jugadors que ens aportaran moltíssim. I després el tema de Dowi, que estem a l’espera de saber si podrem comptar amb ell, ja que és una posició delicada en la qual necessitem més experiència«, finalitzava l’entrenador.