Juanjo Carricondo: «Hem entrenat tres cops a l’últim mes»

El tècnic va acusar la falta d’entrenaments, a causa de la COVID, la derrota davant el Mollerussa

El tècnic abans de l’inici del partit | Foto: Havok Gavà

Juanjo Carricondo, l’entrenador del Gavà, no va sortir gens satisfet del partit que va realitzar el seu equip davant el Mollerussa, en el que va caure per la mínima, al tram final de partit. «Ha estat un partit complicat. Hem regalat més del que ens toca. Això és el futbol, si no fas les coses com has de fer, i et relaxes, ho acabes pagant«. A més, va afegir: «Avui ens ha tocat contra un molt bon equip. El Mollerussa té una plantilla molt compensada, jugadors amb bon físic i tècnicament molt interessants. I després gent com Adri Fernández que són decisius; mouen les defenses, et generen per si sols i és difícil jugar contra ells«.

L’aspecte que més va remarcar el tècnic va ser: «La manca d’entrenaments ha estat clau. No hem pogut quasi entrenar aquest mes. Si li sumes que tenim una plantilla molt curta, que avui quasi no podíem fer canvis… Teníem Marcel a la banqueta per si de cas, però no ha pogut entrar. Ells han estat més intensos i nosaltres entre el Nadal i el COVID portem quasi un mes sense entrenar i no hem pogut igualar aquest aspecte«.

L’onze escollit per Carricondo | Foto: Havok Gavà

 

Amb més detall, Carricondo va apuntar: «Aquest últim mes només hem entrenat aquesta setmana, tres dies. Vam tenir les vacances, la primera setmana de COVID, després teníem set positius i alguns altres estaven fora, no podíem entrenar, va arribar la següent setmana de COVID amb altres sis positius… Hem anat empalmant tot i ens ha costat. Vull que quedi clar que no és una excusa, perquè hem tingut errors que ens ha costat la derrota, però no podíem tenir el ritme«.

Sobre el gol visitant i el moment: «Sí, el gol del Mollerussa arriba quan millor estàvem. Han tingut ocasions més clares per marcar i han perdonat, i el gol ens arriba en una pilota molt fàcil de defensar. És una pilota que va molt fluixa, sense velocitat, i que ens marquin així costa de pair«.

Quant a la plantilla, Carricondo es va queixar: «Fitxar així és molt complicat. Que vols fitxar així? Tenim un bon camp, un club històric i un model atractiu. Després ens pregunten per quant cobraran, els hi hem de dir que res, i ens diuen que no. És molt difícil«.