Juanjo Carricondo: «Estic bastant content»

El tècnic del Gavà, Juanjo Carricondo, va marxar prou satisfet de la primera prova de la pretemporada

El cos tècnic blaugrana durant el partit | Foto: E. Berzosa (futbolcatalunya)

Primera setmana d’entrenaments i primer partit disputat. Els blaugranes ja treballen, i avui han empatat a la primera prova de la pretemporada davant el Juvenil B (Lliga Nacional) de la Damm.

En el partit, els gavanencs s’han avançat aviat en el marcador, gràcies a una rematada d’Izuchi a servei d’una falta lateral del retornat capità Marcos López. Encara a la primera meitat, una gran acció de Joel Sánchez l’ha culminat el mateix Izuchi, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per un dubtós fora de joc.

A la segona meitat, la Damm primer ha empatat des dels onze metres, i després ha remuntat amb un gol en acció individual. Finalment, ja amb un onze totalment diferent de la primera meitat, el Gavà ha empatat mitjançant Eder Santiago, que ha aprofitat un bon servei des de l’esquerra de Martí.

Carricondo, amb els dos entrenadors de la Damm B | Foto: E. Berzosa (futbolcatalunya)

En finalitzar el partit, el tècnic Juanjo Carricondo ha valorat l’actuació dels seus jugadors:  “Estic bastant content. Aquestes primeres setmanes son de molta càrrega física, i tàcticament hem pogut treballar el just i necessari per a arribar al primer partit. Avui ens hem trobat davant a un equip molt treballat, amb més d’un mes de treball. Ells han tingut fases del partit en què han tingut la pilota i a nosaltres ens ha costat, evidentment”.

De fet, l’entrenador blaugrana ha vist en aquest primer partit algun dels arguments que vol que siguin característics d’aquest nou Gavà:  “Els primers 20 minuts hem tingut moments molts bons. Hem pogut marcar el gol i s’han vist coses que ens han agradat. Nosaltres som un equip que vol estar juntet, que vol pressionar a dalt i que ens agrada sortir des del darrere”. Tot i alguna indecisió, el cos tècnic ho té clar: “És veritat que per la nostra proposta hem tingut alguna pèrdua que ens podia haver castigat, i això ens ha fet perdre confiança. Però des de la banqueta els hi hem deixat molt clar que volíem jugar així i assumint riscos”.

Aquestes primeres setmanes, com és habitual, hi ha jugadors a prova que es volen guanyar el lloc. Sobre aquest tema, Carricondo ha respost: “Tots els jugadors estan treballant bé. Ara necessitem temps per a valorar a poc a poc a tothom de la forma més honesta possible”. A més, ha afegit: “Tant els que venen de l’Escola, com els que venen de fora o han passat de la prova del partit de dilluns, tenen una gran predisposició. La nostra tasca ara mateix és decidir exactament quines posicions volem reforçar i si els jugadors que tenim a prova són els idonis per a fitxar-los”, finalitzava el tècnic.