Juanjo Carricondo: «És una meravella veure el creixement dels jugadors»

El tècnic va marxar satisfet de Valls pel punt aconseguit

El tècnic durant el partit | Foto: Havok Gavà

L’entrenador Juanjo Carricondo segueix confeccionant un equip que creix setmana rere setmana. Aquesta, en un desplaçament complicat a Valls, va aconseguir un valuós punt que el tècnic valorava de la següent forma: «Va ser un partit molt disputat. La primera part que vam fer va ser molt bona, en un camp molt petit i amb pocs espais, fidels al nostre estil. A la segona part sí que vam ser menys contundents, i ells van tenir un parell d’ocasions clares per fer-nos el segon. El gol és preocupant perquè ens rematen sols, i això ho hem de mirar i corregir. Abans del gol seu, això sí, tenim un mà a mà molt clar amb Bilal que no podem materialitzar«.

Sobre la dinàmica, Carricondo argumentava: «Per nosaltres és molt important poder sumar tres partits seguits sense perdre, sobretot tenint en compte la joventut de la plantilla. És una meravella veure el seu creixement, i com comencen a competir de veritat. Aquest cop va tocar tenir fases de patir, i no és gens fàcil, però vam aconseguir resoldre-ho«.

L’entrenador alliçona l’equip sobre la «gespa» | Foto: Havok Gavà

En la mateixa línia, va afegir: «Tenir una bona dinàmica és molt important. Sembla que nosaltres ara hem entrat en una, i hem de veure on podem arribar. Al final de la primera volta podrem fer una primera valoració real mirant enrere, perquè ja haurem jugat contra tots. Fins ara hem viatjat a camps molt difícils i penso que estem fent una bona feina«.

Quant a les lesions, Carricondo va explicar: «Les lesions són fotudes, especialment per Rubén i Martí perquè són esquerrans i els necessitem a la sortida de pilota per la seva condició. Veurem Rubén entre avui i demà quin diagnòstic li donen. Martí suposo que és menys greu, i espero que estigui aquesta setmana amb nosaltres. Tant de bo Rubén també, però ho veig més complicat«.

Pel que fa a possibles fitxatges, el tècnic va respondre: «Som una plantilla molt curta, i si tenim lesions se’ns complica moltíssim. Tot i aixó estem veient jugadors i provant als entrenaments. Hem tingut un parell de ‘nanos’ entrenant, i un ja li hem dit que continuï venint… Es tracta d’intentar potenciar la plantilla per poder tenir més perfils disponibles, però som conscients que ara és molt complicat trobar jugadors. Hem de buscar un perfil molt jove que busqui l’atractiu d’un club històric i un estil de joc associatiu«, finalitzava Carricondo.