Juanjo Carricondo: «És increïble el que estan fent aquests nanos»

El tècnic s’ha mostrat eufòric després de trencar la mala dinàmica

Carricondo, dirigint des de la grada després de l’expulsió | Foto: Havok Gavà

Victòria clau contra el Vilanova per deixar enrere les cinc derrotes consecutives. Així ho valorava el tècnic blaugrana, Juanjo Carricondo: «Ens feia falta. Hem demostrat que aquest equip, competint a aquest nivell, sigui a casa o fora, pocs equips el superaran. Si treballem i estem concentrats així, aquest Gavà és molt difícil de guanyar. Tenint en compte tots els condicionants, és increíble el que estan fent aquests nanos«. A més, ha afegit: «Estic molt content. Primer per la importància de competir com avui. En aquestes categories és vital fer-ho, i no sempre ho hem fet. La intensitat i la concentració ens ha mantingut en el partit els 90 minuts.»

Preguntat per la diferència respecte a la resta de partits, el tècnic ha destacat: «La concentració ha estat la gran diferència. Avui ens hem conscienciat de veritat. Quan no estàs bé, una bona pilota posada a les esquenes… Res de pilotades, penso que hem posat molt bones pilotes a l’espai i hem jugat bé les segones pilotes amb Izuchi i Joel. Ha estat brutal«.

El rival era molt complicat, com ha expressat Carricondo: «El Vilanova ens ha apretat molt a dalt i ho fan molt bé. Nosaltres el que no volíem era posar-nos a contracorrent com fem en els darrers partits. Si podíem sortir, perfecte, si no intentàvem saltar la primera línia i triangular a partir de pivots i mitjapunta per trobar a Joel i Izuchi»

Sobre els canvis respecte a la implicació i la intensitat, el tècnic ha explicat: «Ha estat una mica una conjura interna. Ho hem parlat: el major perill nostre érem nosaltres mateixos. No ens estaven marcant gols perquè ens superèssin sinó perquè els hi regalàvem. Avui no ho hem fet, i a més hem generat moltíssim. Hem tingut arribades molt clares, especialment a la segona meitat, i això ens marca el camí»

Finalment, sobre el moment de les expulsions del cos tècnic: «Són situacions de partit… Hem demanat jugades que són molt clares. Un parell de pilotes que surten fora de forma molt evident, els hi hem demanat i a la primera groga. La segona ha estat igual. Anem a moltes revolucions, però mai els hem faltat al respecte. El que és increïble és lo de Cazorla, no ha dit absolutament res. No ho puc entendre, de veritat«, finalitzava Carricondo.