Juanjo Carricondo: «El futbol està sent injust amb nosaltres»

El tècnic blaugrana marxava content pel joc dels seus, però decebut per l’immerescut resultat

Carricondo, durant el partit | Foto: Havok Gavà

El Gavà va tornar a caure davant de la seva afició, aquest cop en un partit molt injust contra el Martorell (1-2). Així ho valorava el tècnic, Juanjo Carricondo: «Avui no hem pogut fer més. Ens hem trobat amb un gol com el que ens hem trobat al primer minut, i has de remar molt. I ho hem fet molt bé. No ha estat com el dia de l’Alcarràs que ens va costar, avui hem generat moltíssim. Ha sigut un ‘acoso y derribo’, però clar, si no materialitzes, acabes pagant«.

Respecte a la importància de fer-se forts a casa i el final del partit, el tècnic ha explicat: «Volíem tant sí com no guanyar a casa… Hem anat a pel partit, hem trobat el gol i després hem pagat la inexperiència de l’equip. No ens poden marcar aquest gol. El porter està sol, pot treure massa fàcil. No em preocupava la gent d’ells a dalt, perquè nosaltres estàvem en un dos contra dos, però sí que quan surten de l’àrea no podem permetre’ns no bloquejar al porter abans de que tregui«.

L’onze escollit per Juanjo Carricondo pel partit | Foto: Havok Gavà

En les quatre primeres jornades, el Gavà suma una victòria i tres derrotes, totes elles en partits que els blaugranes han merescut quelcom més: «El futbol està sent injust amb nosaltres. Per joc, per intensitat, per treball, per ocasions, crec que no estem on ens mereixem. No sé com ho veu la gent des de fora, però nosaltres des de dins ho tenim molt clar. Estem treballant molt bé. Si fos que no generéssim ocasions podria estar preocupat, però és que avui n’hem fet moltes. Quan l’entrenador de l’equip rival, en acabar el partit, et diu que el resultat ha estat molt injust, crec que reflecteix molt bé el que ha passat«, argumentava Carricondo.

Quant al funcionament de l’equip, Carricondo va explicar: «Jo marxo molt content pel joc. No només avui, sinó al global dels quatre partits. No puc retreure res als jugadors. Estan fent el que treballem. Ens associem bé, obrim les bandes, filtrem a dins quan toca… Ho fem i ho fem bé, generant ocasions. Només ens manca encertar. A la primera meitat quan hem tingut tantes seguides hauríem d’haver marcat, perquè el partit hagués canviat molt. El problema ha estat arribar al minut 80 amb un resultat que no mereixíem, i allà costa molt més«, finalitzava l’entrenador.