Juanjo Carricondo: «Cada cop es veu més el que volem»

El tècnic blaugrana continua molt satisfet pel treball del seu equip

Carricondo dona instruccions a Izuchi | Foto: Havok Gavà

Nou partit de pretemporada, primera victòria. En aquest cas, triomf sobre el Mollet (1-2) que així valorava el tècnic blaugrana, Juanjo Carricondo: «Ha sigut un partit molt intens i igualat, entre dos equips de la mateixa categoria. Nosaltres hem intentat fer dos equips, perquè tothom tingués minuts i l’oportunitat de deixar-se veure«. Més en profunditat, Juanjo detallava: «Hem tingut fases molt bones a les dues parts. A la primera hem superat molt bé la pressió i a ells els hi ha costat molt apretar-nos a dalt. Ells han tingut també una fase en què ens han fet una mica de mal, però ho hem sabut contrarestar molt bé«.

Tot i les baixes de jugadors importants, el Gavà va aconseguir vèncer: «Hem tingut quatre baixes molt importants (Dowi, Rubén, Marcos i Joel), però l’equip avui ha treballat molt bé. Estic molt content per la gent que està tenint oportunitats i les està aprofitant. Cada dia se’m fa més difícil fer l’onze«.

El tècnic durant el descans | Foto: Havok Gavà

Pel que fa al joc, Carricondo va opinar: «Van passant les setmanes i cada cop tenim més temps per a treballar. Cada cop es veu més el que volem. Avui el segon gol ha estat preciós: tercer home, descarreguem, juguem fora, filtrem a dins i mà a mà. Aquesta és la nostra idea. A totes les línies volem tenir la pilota i jugar amb ella«.

Sobre l’expulsió de Franco, el tècnic va discernir: «El partit s’ha embrutit al final. Ells reclamaven l’acció de Marcel, que ha tocat pilota i després amb el genoll li ha donat al porter. És una jugada que no era clara i que tots dos van per l’esfèric. La que ha passat al final amb Pablo sí que és una jugada que no hi ha possibilitat de jugar la pilota, i ha pogut fer-li molt mal. Em sembla que Pablo li ha fet algo amb la cama des del terra… Per mi no és el mateix una puntada com la que ha rebut, que revoltar-se una mica un cop estàs a terra perquè t’han donat. Però bueno, el David Parra i jo som amics de fa molts anys i tot es queda en el camp«, finalitzava Carricondo.