Juan Camilo Vázquez: «Vull ser el de la segona part: un equip valent»

El tècnic blaugrana es mostrava disgustat per la primera part de l’equip i molt satisfet per la reacció a la segona. 

Camilo saludant el tècnic local | Foto: Isaac Fandos

El Gavà no va assolir la victòria després de quedar-se molt a prop de remontar a Alcarràs (1-1). El tècnic blaugrana, Juan Camilo Vázquez, valorava així el partit: «Si parlem de la primera part, hem guanyat un punt. Si parlem de la segona, se’ns han escapat dos. Hi ha jugadors que no han entrat bé al partit, els hi hem regalat el primer gol… Hem regalat transicions que sabíem que era on ells són més forts, i tots les seves arribades a la primera part han estat així«.

L’entrenador, prosseguia amb la seva explicació: «La segona part hem estat molt superiors, generant moltes ocasions. També és veritat que ells han tingut una molt clara i ens han perdonat, però el just hagués estat remontar el partit. Me’n vaig disgutat perquè hem regalat la primera part. Hem llençat 10 córners i hem tret molt poc rendiment d’aquestes accions. Hem de ser més sòlids i contundents, perquè tenim pèrdues de concentració que ens penalitzen molt, encara ens queda moltíssim per treballar«.

Tot i no aconseguir la victòria, el Gavà va mostrar a la segona part la seva millor versió, la d’un equip que sempre va a pels tres punts: «La veritat és que l’empat és una pena, perquè amb una primera part digne i amb la segona que hem fet, hauríem d’haver guanyat. Al final estàs regalant punts i aixó si vols estar adalt no es pot permetre. Jo estic molt content amb el treball setmanal però ens falta aplicar-ho bé als partits. Els hi demanaré sempre ser el que han estat a la segona part: un equip valent«.

Camilo va fer debutar el juvenil Daniel Gualdo | Foto: Isaac Fandos

Pel que respecta als errors individuals que comentava a l’inici el tècnic, el propi Camilo reconeixia que «hi haurà sempre«, però que el problema és «tenir-los en zones on no es poden tenir«. El míster ho explicava en profunditat: «Hem de portar la pilota fora molt més ràpid, hem de tenir una circulació més ràpida, saber interpretar quan atacar espais o no… Després tenim errors inexplicables, com un mal control o una passada poc tensa, fins i tot no acabar jugades, o no assegurar la primera passada després de recuperació. Hi ha situacions molt treballables i seguirem insistint en la idea per intentar«.

Per acabar les declaracions, Camilo també va voler tenir unes paraules pels joves jugadors de l’entitat: «Avui hem hagut de posat un equip molt jove, fins i tot fent debutar un jugador de Segona Divisió Juvenil, i les tres pilotes que ha tocat ho ha fet de puta mare. Ha sortit també Axel, que debutava i és el seu primer any d’amateur, i ha posat una intensitat bestial. Ha sortit a zones que no ho havia de fet, però amb un compromís bestial. El mateix de nois molt joves com Guille, Ferran, Óscar… Me’n vaig amb aquestes coses, ja que ells són el futur del Gavà«.