Juan Camilo Vázquez: «Són mans molt clares»

El tècnic s’ha mostrat satisfet pel rendiment dels seus jugadors, encara que ha lamentat no haver pogut sumar els tres punts.

El tècnic durant el partit | Foto: Isaac Fandos

L’entrenador Juan Camilo Vázquez ha valorat positivament l’esforç dels seus jugadors després d’empatar a zero contra l’Ascó: «Tinc la sensació que l’equip cada cop se sembla més al que vull, sobretot a nivell defensiu. Havíem encaixat molts gols i ho estàvem treballant. A l’àmbit ofensiu, per moments sí i per moments no. Ens queda saber interpretar millor els moments: de vegades, si ens pressionen dalt hem d’intentar atacar espais. Després, quan el rival espera que llencem, és quan hem de filtrar per dins i buscar els carrils laterals. Són aspectes a millorar i seguir treballant«.

Els problemes de l’equip, segons Camilo, han estat relacionats amb la fatiga: «A mesura que avança el partit ens costa més. Ens fa falta una mica més de físic i d’efectius, ja que anem molt limitats. M’agradaria tenir més ritme de partit, apretar més dalt i ser més dinàmics en atac, però de vegades hem d’anar més pausats perquè sabem la profunditat de banqueta que tenim«. A més, el tècnic ha afegit: «Ens queda per donar amb la tecla a pilota aturada. Fem bé els moviments, però ens queda per acabar d’encertar en l’execució«.

Pel que respecta al futur proper, en el que respecta a l’apartat d’incorporacions, Camilo ha reconegut que el club està buscant jugadors: «Ho estem intentant, i fins i tot ja hem fet alguna trucada… Però nosaltres hem de ser conscients de la nostra realitat: només podem oferir treballar en un club històric i en un camp preciós com és La Bòbila. A partir d’aquí, sí que ens agradaria fitxar algú. Tot i això, estic molt content amb l’esforç de tots. Avui han jugat dos juvenils de Segona Divisió i s’han esforçat al màxim, ha debutat com a titular Axel Pandiani i ha fet un partidàs… Això sí, físicament hi ha jugadors que no han tingut continuïtat i ens està costant donar-li ritme«.

Quant a la jugada clau del partit, el tècnic ha considerat que l’àrbitre sí que hauria d’haver xiulat penal: «Per a mi són mans clares. Tinc entès que si estan desenganxades del cos, són mans. Anys anteriors aquestes mans potser no haguessin sigut, però tal com s’estan xiulant aquest any, era molt clar. Ho hem vist tots… Però en les coses que nosaltres no decidim, tampoc volem donar-li importància. La setmana passada vam tenir 13 arribades, amb 5 oportunitats molt clares, i només vam marcar 1. Necessitem seguir creant oportunitats i a mesura que agafem el ritme la pilota entrarà. A més, la tornada de Robert ens donarà moltíssim futbol«.