Juan Camilo Vázquez: «La segona part de l’equip ha estat de 10»

El tècnic s’ha mostrat molt satisfet pel treball del seu equip en la que suposa la seva primera victòria com a blaugrana.

Camilo ha pogut sumar avui la seva primera victòria com a gavanenc | Foto: Isaac Fandos

Vèncer en aquesta categoria mai és fàcil, menys encara quan en començar la segona part l’equip visitant s’avança en el marcador. L’esforç blaugrana en la segona part s’ha vist recompensat en forma de remuntada, valorada així pel tècnic: «Estic molt content. L’equip a la segona part, després del gol, ha apretat moltíssim. Hem igualat home a home a la seva sortida de pilota i quan hem tingut les ocasions hem sabut materialitzar-les«.

Quant al que fa al joc del partit, l’entrenador Juan Camilo ha destacat que en la primera part «no hem interpretat bé el moment de realitzar la pressió. No estàvem patint perquè ells no ens generaven oportunitats, però no teníem ocasions per sortir al contracop perquè estàvem massa enfonsats«. En canvi, a la segona meitat l’equip ha canviat: «Hem volgut apretar més, hem tingut una pèrdua i ens han marcat. Hem fet algun retoc per apretar més dalt i hem aconseguit donar-li la volta. A la segona part l’equip ha estat de 10, gràcies també als que han entrat des de la banqueta, i és per treure’s al barret davant un equip com el Sant Just.»

Aquesta victòria contra l’Atlètic Sant Just arriba tot just en el segon partit de Camilo dirigint al Gavà. Tot i que encara queda molt camí per recórrer i adaptar-se al nou tècnic, Camilo opinava: «A l’àmbit d’actitud l’equip sí que està on vull. A escala defensiva encara cometem molts errors de coordinació tant per defensar com per pressionar, i a les transicions ens precipitem massa. En atac organitzat ho tenim a l’ADN i això aquest equip ho fa molt bé. A pilota aturada encara hem de créixer molt més«.

La jornada pel Gavà ha estat perfecta pel que respecta a la classificació, ja que Santboià i Ascó van caure ahir. L’entrenador ho explicava així: «Després dels resultats d’ahir els hi vaig enviar una foto als jugadors amb un missatge. Hi ha jornades que no es poden desaprofitar, i més encara quan jugues contra un rival que si et guanya també es fica a la lluita. Els nois ho han entès perfectament i només s’ha de veure com han competit«, finalitzava Camilo.