Juan Camilo Vázquez: «Ens ha mancat concentració»

El tècnic blaugrana es mostrava trist després de caure per 3-0 en el derbi.

Camilo no va tenir el retorn desitjat a Viladecans | Foto: Havok Gavà

Els partits a Viladecans sempre són especials, més encara per un Camilo que afrontava la seva primera sortida com a entrenador blaugrana i ho feia al camp on va esdevenir una llegenda. Tot i això, el retorn no ha estat gaire positiu. Així valorava el partit el míster blaugrana: «Quan encaixes dos gols a pilota aturada a la primera part, tot es fa molt difícil. Són accions evitables, en les que hem fallat a l’àmbit individual quant a marques i concentració. En aquestes situacions, la humilitat és molt important i no podem encaixar aquest tipus d’accions perquè després el partit es posa pel que ells volien.»

A la primera part, Camilo reconeixia que l’equip havia estat «molt espès«. A més, prosseguia: «Hem tirat 45 minuts fent coses que no havíem parlat: era un dia per jugar molt per fora i filtrar poc per dins. Ells han sortit amb 3 jugadors per dins per intentar recuperar-nos pilotes en aquesta zona intermèdia i viure de les transicions. Nosaltres ens hem equivocat i els hem donat vida«.

En canvi, a la segona meitat els blaugranes han sortit amb una altra cara, tot i que no ha estat possible marcar: «A la segona part hem canviat, però avui no hem estat encertats. Hem focalitzat on teníem els errors, on podíem millorar i crec que ho havíem entès. Hem tingut 10 minuts boníssims només sortir del vestuari, amb la pilota al travesser de Quiles i el mà a mà de Ferran, però amb el tercer gol en una transició s’ha fet impossible aixecar-ho«.

Pel que respecta al rival, el tècnic comentava: «El Viladecans és un bon equip. No entenc com estan abaix amb la plantilla i el pressupost que tenen, estic segur que sortiran més aviat que tard«, finalitzava Camilo.