Juan Camilo Vázquez: «Avui tocava posar-se la granota de treball i ho hem fet»

El tècnic s’ha mostrat molt satisfet pel treball dels seus homes a Sant Ildefons. 

Juan Camilo, al costat de l’entrenador de porters Adrià Rodríguez | Foto: Havok Gavà

L’equip volia guanyar després de la desfeta del derbi, i tots els jugadors estaven molt motivats per a fer-ho. El tècnic Juan Camilo així ho explicava: «Després d’una derrota, i com va ser, que no vam estar bé a nivell d’actitud, necessitàvem vèncer. Hem estat tota la setmana emprenyats per aquell partit i volíem donar una alegria a l’afició.» A més, el míster ha precisat que «el Sant Ildefons és un equip que està a la zona baixa, però avui ha competit molt bé. És un equip que juga molt directe i que t’obliga a estar sempre molt atent«.

Quant al partit en sí, l’entrenador blaugrana ha explicat: «Avui calia posar-se la granota de treball i competir al màxim. Sabíem que en molt poques ocasions podríem desplegar el nostre futbol, i avui es tractava d’intentar jugar de pressa per fora que era on teníem la superioritat. Hem aconseguit fer-ho en dues o tres oportunitats i hem aprofitat dues accions a pilota aturada. A la segona meitat la llàstima ha estat no matar-ho a l’inici amb les ocasions tan clares que hem tingut».

En l’explicació del matx, el tècnic s’ha estès mirant també el futur: «L’equip necessita interpretar i competir en tots els escenaris possibles. Hem de ser animals de la competició, minimitzar els errors, les pèrdues i les faltes innecessàries. En un partit de 90 minuts sempre hi haurà algun moment on podrem fer el nostre futbol, però potser hi ha trams que hem de ser més directes i créixer a partir de segones jugades. Aquest camp era difícil, com tots els de Primera Catalana, i mai et pots relaxar». 

Pel que respecta a les seves sensacions, Camilo ha reconegut: «Estic molt content i molt orgullós de com ha competit l’equip. Ens ha costat al principi entendre que avui era un dia on no es podia pensar i havíem de créixer a partir de segones jugades, però me’n vaig molt satisfet».

El tècnic blaugrana també ha volgut tenir unes paraules envers el porter Albert, que avui ha tornat a treure una mà de les seves: «Albert ha estat en la que havia d’estar. En els tres partits que havía jugat amb mi com a porter no havia pogut fer cap parada perquè el nivell d’efectivitat dels rivals havia estat màxim, però avui ha dit ‘aquí estic jo’ i ens ha donat molta tranquil·litat».

Quant al futur, l’entrenador gavanenc ha explicat: «No penso mirar gaire la classificació, vull acabar de conèixer bé l’equip i que ells acabin d’entendre tot el que els demano. Quan quedin deu jornades mirarem i si estem allà ho competirem. Els nois han passat una mala setmana pel derbi, però m’han demostrat que competirem fins al final. No som dels favorits, però tampoc ens pensem relaxar», finalitzava.