José Manuel Serrano: “Hem fet un salt enorme”

El tècnic del Gavà es mostrava molt satisfet amb l’actuació dels seus jugadors tot i el resultat advers.

Serrano durant un partit de la temporada | Foto: Isaac Fandos

No es podia no estar orgullós dels jugadors gavanencs després del partit que els blaugranes van realitzar contra un dels candidats a l’ascens com és l’EFAC. En aquest sentit, el tècnic José Manuel Serrano ha valorat així el partit contra els lleidatans: “En línies generals hem estat superiors, amb moments molt bons amb la pilota, però ens han faltat ser decisius a les àrees. No ho dic perquè ells ens hagin generat molt, perquè no ha estat així, i fins i tot a pilota aturada hem estat bé, però un penal i un centre que ens han enganxat mal col·locats han estat suficients”.

Tot i el resultat, el mister estava satisfet amb el partit: “Ha estat el millor partit del que portem de temporada. Em sorprèn que hàgim fet un partit tan bo a aquestes alçades de temporada. Estava veient una evolució del grup, però avui hem fet un salt enorme. Ens estem deixant anar i hem de seguir en aquesta línia perquè les victòries són qüestió de temps “, argumentava orgullós Serrano.

El tècnic gavanenc amb Radulovic a Almacelles | Foto: Isaac Fandos

En quant al debut del nou fixatge (Adri Ruiz), Serrano també ha tingut algunes paraules: “Està una mica mancat de ritme i de segons quines coses a nivell tàctic del que esperem d’ell, però és evident que és un jugador diferencial i que ens aportará moltes coses al davant, avui ja ha demostrat que té desbordament i això és important per al nostre equip“.

Per acabar, el tècnic també ha parlat del protestat arbitratge: “Bé, durant el partit intento entendre les accions de l’àrbitre, i com no les he entès ell ha vingut per comentar-les amb mi … Igualment crec que arbitrar és molt difícil, jo des de la banda he vist unes coses que l’àrbitre no ha vist des del camp, però igualment no crec en una persecució “, finalitzava Serrano.