José Manuel Serrano: «Han estat millors que nosaltres»

El tècnic va acceptar la derrota de l’equip a Martorell (2-0).

El tècnic, José Manuel Serrano, abans de l’inici del partit | Foto: Isaac Fandos

En acabar el partit, el míster blaugrana, José Manuel Serrano, va atendre els mitjans de comunicació valorant la derrota gavanenca amb resignació: «Hem generat molt, però no hem sabut materialitzar les ocasions. Al marge d’això, crec que ens han superat en molts aspectes, han sigut millors i ho han sabut aprofitar. A la segona part hem estat pitjor i no hem pogut empatar el partit quan més ho necessitàvem«, explicava el gavanenc.

Igual que la temporada passada, l’equip sembla que està en una dinàmica negativa, tot i que encara està en tercera posició a només tres punts de la plaça de promoció d’ascens: «Estem una mica espessos en alguns sentits. Som un equip que l’afecten molt les dinàmiques, i ara estem en un moment que sembla que ens surt tot en contra. Quan guanyem sembla que acabarem campions, i quan perdem que baixarem; crec que no podem anar d’un extrem a un altre cada setmana i necessitem estar més tranquils.»

En els pròxims partits, per tancar la primera volta, el Gavà s’haurà d’enfrontar a alguns dels equips destinats a lluitar per l’ascens, una autèntica prova de foc per delimitar on es troba el conjunt blaugrana: «M’és igual això del Tourmalet. Hem de jugar contra tots els rivals, podem guanyar a tots, i no em fa por. L’important és que avui hem treballat com demano als jugadors, hem corregut molt i l’equip s’ha deixat l’ànima per intentar treure un bon resultat tot i que no ha estat possible«, finalitzava l’entrenador.