José Manuel Serrano: «És una victòria clau»

El tècnic blaugrana s’ha mostrat molt content del rendiment del seu equip després de la important victòria contra el Santboià (1-0).

José Manuel Serrano després de la victòria | Foto: Isaac Fandos

El míster blaugrana, José Manuel Serrano, ha explicat d’aquesta manera la importància del partit: «Venia un equip imbatut i això era mostra del complicat que era el partit. Necessitàvem guanyar a més per no despenjar-nos de la lluita per la part alta i per això ha estat clau, tot i que encara queda moltíssim».

En quant el partit, Serrano argumentava amb els mitjans de comunicació la lectura del matx: «Crec que tard o d’hora pagaríem el peatge del treball que hem realitzat a la primera part. Nosaltres hem sortit a pressionar a dalt, perquè no poguessin jugar molt directe. A la segona han acumulat encara més gent a la part ofensiva però nosaltres hem estat molt sòlids i hem buscat sentenciar-ho al contracop».

Pel que respecta a la porteria a zero i la defensa de tot l’equip, el tècnic ha assenyalat: «En el tram final hem demanat molt esforç a l’equip, perquè el partit ha estat d’una gran intensitat. Crec que hem estat a un gran nivell defensiu, tant en joc com a pilota aturada: de tots els córners que ens han tirat, que no han estat pocs, només han rematat un. Contra un rival així era necessari estar al 100% en cada minut», finalitzava Serrano.