José Manuel Serrano: «Ens han mancat concentració i encert»

El tècnic blaugrana ha acceptat, davant els mitjans de comunicació, la derrota per la mínima (1-0) contra el Martinenc.

El tècnic en el fotocol del Martinenc | Foto: Isaac Fandos

Els blaugranes han caigut per la mínima contra un dels conjunts més potents de la categoria, tot i que per al moment la classificació no ho reflecteixi. El tècnic gavanenc, José Manuel Serrano, valorava així la derrota dels seus: «Sabíem que tot seria molt difícil perquè aquí pots pressionar i estàs molt a prop de tot. Avui era un dia de posar-se la granota de treball i deixar-se de ximpleries. Ens ha mancat concentració en els moments claus i no hem estat encertats en la presa de decisions. En els últims metres hem estat molt imprecisos i a darrere hem tingut errors impropis d’un equip com el nostre».

A la mitja part, el cos tècnic ha volgut cercar la reacció passant del 4-3-3 al 4-2-4, però l’acumulació d’homes al davant no ha funcionat: «Si no podíem sortir jugant, hem hagut de provar a la segona part de sortir llençant. Sabíem que ficant quatre jugadors a davant podíem fer mal, però ens hem trencat massa. En la fase defensiva ens hem enfonsat massa i això ha fet que no poguéssim encadenar jugades de perill», reflexionava Serrano.

Tot i la derrota del Gavà, els blaugranes ocupen la quarta posició, a només un punt de l’Ascó i a quatre del Santboià, dos equips que avui han empatat els seus respectius partits. El míster blaugrana opinava això sobre la segona part de campionat: «Queden molts punts encara i tot s’ajustarà encara més. Ara mateix crec que la majoria d’equips saben perquè han de lluitar, perquè la classificació és la que et posa on et mereixes i segurament conjunts com el Martinenc seran molt complicats a la segona volta. Hi ha hagut ratxes molt llargues d’alguns equips a la primera volta i crec que a la segona no serà així», finalitzava Serrano.