José Manuel Serrano: «El més just hagués estat un empat»

El tècnic es va mostrar amb confiança per redreçar la situació davant els mitjans de comunicació.

Serrano en un partit d’aquesta temporada | Foto: Isaac Fandos

El míster, José Manuel Serrano, va atendre els mitjans de comunicació després de la derrota per la mínima davant el Mollerussa. L’entrenador blaugrana va valorar així el partit davant els del Plà d’Urgell: «La precipitació ens ha matat. Hem comès un error molt gran, els hem regalat el gol i això ens ha perjudicat molt. A la segona meitat hem fet un canvi tàctic, però el camp tampoc estava gaire bé com per a combinar per abaix. Així que hem volgut jugar més directe, però ens hem precipitat excessivament».

L’equip gavanenc porta tres dels últims quatre partits sense aconseguir marcar, un aspecte que Serrano comentava: «No em preocupa no veure porteria. Al final això és encertar i ja està. Quan arribes molt, al final acabes marcant, però avui no ha estat així. Ocasions molt clares no hem fet, pot ser alguna a la segona part… No em preocupa no finalitzar, sinó l’equilibri entre atac i defensa», explicava el tècnic.

A l’àrea pròpia, els blaugranes tampoc aconsegueixen deixar la porteria a zero, tot i que van millorar les seves prestacions: «Avui hem defensat molt bé. Hem estat tota la setmana fent defensa, hem realitzat un canvi tàctic i ens ha sortit bé. No ens han creat pràcticament perill i el gol ha estat tot un regal. Si hagués estat una pèrdua de pilota encara el podríem assumir, però és que ha sigut una falta a favor que els hi hem donat la pilota…»

La setmana vinent, la Primera Catalana viurà una aturada per la CatUEFA, i el Gavà tindrà temps per recomposar-se: «Ara a l’aturada tenint temps per intentar reconduir la situació. Hem de mirar què volem i què deixem de voler. Hem de reaccionar ràpidament perquè estem en un sotrac important i volem sortir d’ell com més aviat millor», finalitzava Serrano.