José Manuel Serrano deixa el CF Gavà

El tècnic gavanenc deixa l’equip després d’una temporada i mitja al capdavant.

Serrano deixa l’equip una temporada i mitja després | Foto: Isaac Fandos

El CF Gavà ha decidit trencar la vinculació professional que l’unia amb el tècnic José Manuel Serrano. El club vol expressar el seu profund agraïment per la feina feta durant aquest any i mig, treballant des del primer dia per intentar, en la primera temporada, salvar l’equip d’un nou descens, i en la segona, per intentar lluitar per la zona alta. Des del CF Gavà li desitgem sort i encerts en el futur.

50 partits oficials com a tècnic blaugrana

José Manuel Serrano va dirigir el seu 50è i últim partit amb el primer equip del CF Gavà la passada setmana, amb la derrota per la mínima contra el FC Martinenc. El balanç durant aquests partits ha estat (dades extretes, totes elles, de Havok Gavà) de 19 victòries (38%), 14 empats (28%) i 17 derrotes (34%).  A casa ha aconseguit una mitjana d’1,42 punts per partit, mentre que a fora ha aconseguit 1,24 punts per matx.

Serrano, tres derbis, dues victòries i un empat | Foto: Isaac Fandos

Posant en context aquestes dades, Serrano queda lluny del top-5 d’entrenadors blaugranes amb millor percentatge de punts (encapçalat per Calderé amb 1,97 punts per partit i tancat per Escuté amb 1,58). On sí que entrarà, tot i que amb empat, serà en el top-5 de victòries com a visitant, amb un 32%.
L’aventura de José Manuel Serrano va començar l’estiu de 2018, amb una pretemporada que va engrescar tota la parròquia blaugrana. El debut amb la Montanyesa a La Bòbila (0-2) va fer tocar l’equip de peus a terra, i la duríssima primera volta va fer que l’objectiu de la temporada fos una salvació que només semblava poder arribar en forma de miracle. Finalment, i després d’una gran segona meitat de campionat, l’equip va poder assolir la salvació.
Durant aquesta temporada 2019/2020, l’equip va iniciar amb una gran ratxa de victòries que el va situar com a líder, abans d’iniciar una mala ratxa que el distanciaria de l’intractable Montanyesa. Actualment l’equip està situat a la quarta posició, a un punt del tercer Ascó i a quatre del Santboià, qui va caure a La Bòbila fa dues setmanes. L’últim partit del tècnic José Manuel Serrano va ser la derrota per la mínima al Guinardó (1-0).