Jorge Sánchez: «Nosaltres mai hem parlat d’ascens»

El tècnic es va mostrar molt content per aconseguir la tercera victòria en una setmana 

El tècnic durant el partit | Foto: Laia Inés

9 de 9 amb folre i lideratge (compartit). La setmana clau de la temporada s’ha tancat de la millor manera possible, i així ho valorava l’entrenador Jorge Sánchez: «Valoro molt positivament el treball de l’equip. Era una setmana molt complicada, amb tres partits, i hem aconseguit tres victòries claus. Hem tingut partits millors i pitjors, ratxes exactament iguals: millors i pitjors… Però l’important era guanyar. El Catllar és un equip que havia competit molt bé, venia d’empatar al Vista Alegre, s’havia posat 0-2 amb el Vilanova, ha empatat amb el Viladecans… Era complicat i hem aconseguit guanyar«.

L’únic però que se li podria posar l’equip és el patiment que està fent viure a l’afició cada setmana: «És cert que a la segona meitat no hem pogut matar el partit, i això no ens ha permès viure amb tota la tranquil·litat que volíem«. Tot i això, gràcies a deixar la porteria a zero s’han pogut sumar els anhelats 9 de 9:  «La porteria pròpia és essencial. Hem intentat mentalitzar a l’equip que des de dalt hem de ser forts i contundents, per ajudar a l’equip i estar junts. El més important és que un cop el rival ens pugui superar, siguem solidaris i ho donem tot«.

L’entrenador parla amb Paco Revert i Joan Inés | Foto: Laia Inés

Finalment, el tècnic ha destacat que l’objectiu final no és l’ascens, sinó continuar amb aquesta línia tan positiva: «Nosaltres mai hem parlat d’ascens. A priori, per com va començar la temporada i tot, hi havia altres equips més favorits per a lluitar per aquest objectiu. Nosaltres ens hem preparat molt bé i estem superant tots els problemes. El nostre objectiu és intentar competir cada setmana i formar una pinya per a guanyar el màxim de partits possibles«.