Jorge Sánchez: «No ens poden remuntar així amb un 2-0»

El tècnic basc s’ha mostrat molt decebut per la forma en la qual l’equip ha caigut davant l’Ascó (3-5)

Jorge Sánchez després de la remuntada de l’Ascó | Foto: Laia Inés

Els blaugranes han viscut un dels partits més estranys dels últims temps. Així l’explicava el seu tècnic, Jorge Sánchez:  «No hem estat bé. Hem aprofitat un error seu per marcar el primer i una acció d’estratègia per marcar el segon, però crec que l’equip no ha estat bé. El partit s’ha tornat boig, molta anada i tornada, els penals… Ha estat un partit massa boig«. De fet, ha prosseguit: «Amb 2-0 no ens poden remuntar el partit. Ens ha mancat veterania i picardia per a tancar el partit i saber-lo controlar millor, i sobretot tenir més serenitat a l’hora de jugar«.

El matx ha estat clarament alterat per les lesions dels gavanencs, especialment la de Joan Inés, que s’ha vist obligat a retirar-se del camp al minut 10: «Ha estat un partit amb molts condicionants. Hem jugat amb Pacheco que venia tocat, la lesió de Joan Inés… I ells han tingut molt encert, quasi cada cop que han arribat han marcat. Tot i això, crec que ens hem de fixar en nosaltres: ens falta moltíssim per a millorar, necessitem més confiança amb la pilota i ser més dominadors. Ha estat un partit per intentar oblidar i seguir amb el nostre camí«.

L’actuació arbitral a La Bòbila ha estat molt criticada, amb dos penals assenyalats en contra del Gavà, un a favor, i sobretot un penal meridional sobre Xesc al temps de descompte que l’àrbitre no ha encertat a veure:  «És veritat que els penals ens pillen una mica lluny i no sé què dir… El que tinc clar és que l’últim, que per sort o per desgràcia és el que ens enganxa just al costat, és molt clar. El seu central s’equivoca, Xesc li guanya la partida i el fa caure. En qualsevol cas, també hem fallat un penal i no podem arribar a aquests marcadors que demostren que no hem sabut controlar el partit«, finalitzava Jorge Sánchez.