Jorge Sánchez: «No ens emportem punts, pero sí confiança»

El nou tècnic blaugrana ha destacat la implicació del grup després de la seva estrena.

Jorge Sánchez va debutar com a tècnic amb victòria | Foto: Isaac Fandos

Jorge Sánchez va viure a Manlleu la seva estrena com a tècnic blaugrana. El seu primer partit a la banqueta gavanenca s’ha acabat amb victòria per 0-2, un resultat que el deixava molt content: «Feia molt temps que estàvem aturats. És la nostra sisena sessió, i ha servit per aconseguir minuts competitius. Tenim una plantilla molt nova i jove, i han d’anar-se coneixent-se. Crec que hem estat força bé, tot i que evidentment encara hi ha moltes coses per millorar i seguir progressant«.

L’entrenador ha volgut destacar que «hem estat ben posicionats i amb bona circulació en molts moments«. Tot i que també ha reconegut que «és cert que a vegades no hem tingut el ritme de partit que volem, però surto molt content amb el treball dels jugadors«.

L’actitud és innegociable per a Sánchez: «Nosaltres volem guanyar tots els partits, i és el que volem inculcar als jugadors. La nostra missió és guanyar, i per aconseguir-ho cal estar molt bé físicament i tàcticament. Crec que els jugadors ho estan entenent, a poc a poc estan assimilant els primers conceptes i això ens reforça. No ens emportem punts però sí que ens dóna confiança guanyar davant un bon equip».

Finalment, el tècnic va voler assenyalar la unió que s’està creant com a l’èxit de la primera victòria: «Destaco com ha treballat el grup. En una temporada com la que s’acosta, crec que és molt beneficiós tenir una plantilla àmplia. Hem de veure a tots els jugadors, és el just per a ells i per a nosaltres. Estem contents amb els més veterans i els més joves, tots estan molt implicats i això és el més important».