Jorge Sánchez: «Lluitarem fins al final»

El tècnic basc es mostrava resignat per perdre en un duel clau per la lliga

Jorge Sánchez, ofuscat durant el partit | Foto: Laia Inés

No ha pogut ser. La ratxa d’imbatibilitat del Gavà queia en el sisè partit, precisament en la gran final per l’ascens. Així ho valorava el tècnic del Gavà, Jorge Sánchez: «Ens ha mancat continuïtat i creure’ns-ho. Feia molta calor, el rival tenia la pilota i arribava amb certa facilitat. Ells ens han ficat a poc a poc al nostre camp… A la segona part hem estat millor, però ens han mancat moltes coses». El tècnic afegia: «Tothom vol remar cap al seu cantó, i més quan passen aquestes coses. Crec que ha sigut un partit net, els dos equips hem estat intensos i poc més. A la segona meitat hem vist que podíem fer una mica de mal, però no hem tingut continuïtat. Pacheco ens anava salvant, i ha sigut ell el que ens han aguantat amb vida».

Aquestes van ser les paraules del tècnic cap a l’equip i especialment cap a Pacheco, providencial en el matx: «Els porters estan per aturar, és la seva feina. Pot ser en la jugada amb menys perill ha estat la que ha acabat en gol. Les derrotes ens han d’ajudar a créixer i a madurar, més encara en un equip tan jove. Ens ha costat molt arribar fins aquí, i ho lluitarem tot fins al final«.

Tot l’equip sabia de la dificultat de visitar el camp de l’Ascó, i així ho explicava Jorge Sánchez: «Sabíem que aquest era un camp molt difícil, però estàvem en una bona dinàmica. Algun dia havíem de perdre, i avui no hem estat gens còmodes sobre la gespa. Hem de valorar-ho negativament pel resultat, però en aquest camp i contra aquest rival era molt complicat«.

Preguntat sobre la picabaralla a la zona de banquetes, el tècnic ha argumentat: «He intentat passar la pilota ràpida i un jugador de l’Ascó me l’ha tret d’una forma… Bé i tot el que ha passat després. Nosaltres volíem que no s’aturés el joc, i en això no hem estat encertats tampoc. Els nois estaven enfadats també per com ha acabat tot. Teníem un corner a favor i ens han marcat set minuts d’afegit. Nosaltres portàvem el compte i s’han jugat només 4. No té molta explicació, però això és futbol«.

Tot i la derrota, el Gavà continua viu matemàticament: «No sabem que pot passar. Aquesta lliga és molt complicada. Nosaltres ara hem de descansar, recuperar algun jugador i preparar el partit de la Rapitenca per a intentar guanyar. Fins i tot avui que hem estat malament, només hem perdut per la mínima, i mai saps quan pots empatar. Això sí, segurament avui no ho mereixíem«, finalitzava Jorge Sánchez.