Jorge Sánchez: «L’equip ha fet un gran partit»

El tècnic basc s’ha mostrat molt content després de sumar els seus primers tres punts a La Bòbila

Jorge Sánchez celebrant la victòria | Foto: Laia Inés

Tocava guanyar a casa i ho han aconseguit. Els blaugranes han superat a la Rapitenca (2-1) en un partit amb gran patiment final: «Ha sigut un partit que hem estat molt bé, contra un equip molt complicat amb molts bons jugadors. Nosaltres hem tingut més tranquil·litat que en altres partits per a tenir la pilota. Hem sabut generar oportunitats i crec que només hem concedit una fins als minuts finals».

El segon gol del partit, marcat per Joan Vázquez, ha arribat en una jugada de laboratori: «La pilota aturada dona moltíssim. Avui ha sigut clau per a posar-nos dos a zero, i és un reflex d’entrenar bé. L’equip ha sigut molt madur i la llàstima ha sigut encaixar el gol de falta perquè ens ha fet patir». A més, l’entrenador ha afegit: Nosaltres seguim entrenant bé i cada cop estem millor, però encara ens queda. La lliga és molt igualada i hem de valorar molt els tres punts perquè l’equip ha fet un gran partit».

Jorge Sánchez amb el seu cos tècnic | Foto: Laia Inés

Tot i que el darrer partit havia acabat amb derrota, Jorge Sánchez ha destacat que els dos últims matxs s’ha vist una altra cara de l’equip:  «Les derrotes i les victòries són quasi anecdòtiques. Contra l’Ascó és cert que no vam estar gens bé, però a Vista Alegre vam donar la cara i vam merèixer guanyar. L’equip avui ha demostrat que té ganes i vol guanyar tots els partits. A poc a poc es va veient a l’equip millorant i tenint millor circulació de pilota».

Finalment, l’entrenador també ha volgut destacar la importància de guanyar per primer cop davant de l’afició: «Nosaltres volem guanyar en tots els llocs, però és cert que guanyar a casa era especial. No havíem tingut la sort d’aconseguir-ho encara i ens feia especial il·lusió per a l’afició», finalitzava l’entrenador.