Jorge Sánchez: «L’equip demostra que vol fer alguna cosa important»

El tècnic es mostrava satisfet després de l’empat contra l’Unificació Llefià.

El tècnic dona instruccions a Eric Moré | Foto: Laia Inés

L’entrenador blaugrana, Jorge Sánchez, s’ha mostrat satisfet amb el treball dels seus jugadors després d’empatar al camp de la Unificació Llefià (1-1): «El de menys a la pretemporada és el resultat. Hem tret conclusions al partit d’avui, amb una bona primera part amb molt de domini de l’esfèric. Hem tingut opcions per tenir un resultat més favorable, però el rival també juga i han sabut igualar-nos a les seves ocasions«.

Sánchez ha volgut deixar palès que el Gavà està treballant en aspectes que encara no controla: «L’equip està entrenant molt bé i fent bons partits. Avui, exceptuant la pilota aturada que hem de millorar-la molt, perquè ens ha costat identificar la marca i ser agressius, hem estat força encertats. Ens manca una mica de tranquil·litat per matar els partits i seguir treballant»

En el partit d’ahir, els blaugranes van sortir amb defensa de tres, un esquema que encara no havíem vist a la pretemporada. L’entrenador ho explicava així: «Crec que l’objectiu del cos tècnic ha de ser buscar solucions per a tota mena de rivals. Ens agrada veure jugadors a posicions diferents i que ells no es vegin estranys si els toca ocupar aquesta demarcació. Crec que avui hem estat bé amb la defensa de tres, hem sigut dominadors i a la segona amb quatre hem estat una mica pitjor. Hem jugat massa en llarg, i a la segona jugada no hem estat tan encertats. Tot i això, marxo content perquè l’equip demostra que vol fer alguna cosa important«, finalitzava Sánchez.