Jorge Sánchez: «Hi ha decissions que ens perjudiquen molt»

El tècnic basc es va mostrar resignat pel resultat i per l’arbitratge

 

Jorge Sánchez parla a la prèvia amb Eloy Martínez, el seu ex entrenador | Foto: Laia Inés

 

No s’ha de caure en excuses. Això es evident, però també és cert que a les últimes jornades, la moneda pot sortir cara o creu, i en les dues ha sortit creu. Així ho explicava l’entrenador, Jorge Sánchez: «És una derrota que fa molt de mal. Crec que hem fet un gran esforç, hem portat el pes del partit, hem tingut ocasions, hem merescut… La pilota no ha volgut entrar. Estem en un moment en que les coses que poden sortir malament, surten malament. Només ho podem canviar ara amb esforç i treball«.

Un dels temes més recurrents és, sens dubte, l’arbitratge. Anit, una acció polèmica en el gol va indignar els gavanencs: «Nosaltres estem molt lluny, però és tan clar… Però tant. Són decisions que estan perjudicant moltíssim. L’altre dia vaig acabar molt disgustat per la imatge, però avui no: hem sigut valents, hem tingut la pilota i hem tingut ocasions per guanyar. El que passa és que la nostra més clara se’n va al pal i la seva toca en una mà i després va dins«.

L’entrenador també ha explicat la revolució en l’alineació: «Tothom està entrenant molt bé i hi ha molta competència. Al final jugaran els que més s’ho mereixen. Crec que és bo per a la plantilla tenir a tothom motivat, i l’onze d’avui ha estat el que he considerat més oportú«, finalitzava Jorge Sánchez.