Jorge Sánchez: «Hem tingut la sort que ens ha mancat altres dies»

L’entrenador basc s’ha mostrat molt content després d’assolir una victòria clau (0-1)

L’entrenador gavanenc atèn el cap de premsa Isaac Fandos | Foto: Laia Inés

Els tres punts eren molt importants, més encara sent al camp del líder. L’entrenador del Gavà, Jorge Sánchez, ho valorava així: «Ha sigut un partit molt igualat: ells han sigut millors a la primera, nosaltres a la segona. Penso que hem fet partits millors i no hem guanyat, i avui en un partit més igualat, en el que ens ha ajudat l’expulsió, hem vençut. Això sí, el treball de cada setmana, de cada entrenament, és tan bo, que els jugadors ho mereixien». 

El partit ha estat molt igualat, i fins al minut 88 s’ha arribat amb empat al marcador: «Hem passat molts nervis. Ens ha mancat tranquil·litat per a jugar amb superioritat. També és cert que ells ens han generat molt poc, quasi només el xut dels primers minuts que ha anat al travesser, però sí que teníem dubtes a nivell defensiu. Després a la segona part hem obert més el camp, amb Younes que ha entrat bé al partit». El partit s’ha acabat decidint amb un gol final de Xavi Grau:«El gol de Xavi Grau ens fa feliços perquè és el reflex dels entrenaments, de treballar molt bé i anar fort. Aquesta lliga és molt i molt igualada. Nosaltres hem guanyat tres partits contra tres equips que no havien perdut: Viladecans, Rapitenca i Vilanova.»

A la primera meitat, els locals han sigut millors que els gavanencs: «Ens ha costat entrat al partit. Ells han canviat el dibuix amb tres defenses, i tenint superioritat. Hem estat molt imprecisos i no estàvem ben ajustats. Després de l’entrada de Moré hem començat a entrar una mica per la dreta, però ells han sigut millors a la primera meitat.» Tot i això, la sort ha estat clau: «Altres dies ens han mancat la sort que avui hem tingut. Hem estat molt seriosos, i això ens ha donat el triomf, perquè sinó encaixes sempre estàs més a prop de guanyar»

Pel que respecta als tres canvis que ha hagut de fer avui Jorge Sánchez: «Dowi tenia molèsties des del dia de Sant Boi, però divendres estava bé i per això ha jugat de titular. El canvi ha estat per unes molèsties, esperem que no sigui una lesió. En canvi, Xesc i Lebrero sí que sembla que s’han trencat. Hem d’esperar a les proves, i tant de bo sigui el mínim possible.»

La victòria ha arribat en un moment crucial, ja que els gavanencs iniciaven ara setmana de tres partits:  «Era clau guanyar avui. Si volíem estar amb els millors, havíem de guanyar. Dijous tenim un altre partit transcendental perquè si guanyem ens acabem d’enganxar de veritat. Després ens vindrà El Catllar, que avui ha empatat amb el Vista Alegre, i serà segur complicat. No és fàcil guanyar a ningú, però ara hem de descansar, gaudir del triomf, i a partir de demà pensar ja en el que vindrà per intentar sumar tres punts més», finalitzava l’entrenador.