Jorge Sánchez: «Hem plantat una llavor pel futur»

El tècnic s’ha acomiadat de l’afició per aquesta temporada, en la que ha deixat l’equip com a quart classificat 

El tècnic dialoga amb el porter Pau López | Foto: Laia Inés

La victòria contra el Santboià ha servit per a acabar la campanya de forma magnífica davant dels aficionats, amb bon joc i donant continuïtat a una llarga ratxa positiva de resultats a La Bòbila. «Ha estat un partit amb poca transcendència perquè no ens jugàvem res, però hem demostrat que volíem guanyar i acomiadar-nos de La Bòbila amb una victòria. Exceptuant algun partit puntual, hem estat molt bé. Hem sigut un equip jove, valent, que juga bé a futbol i que domina i sap patir. Hem estat el que volíem«.

El tècnic basc, Jorge Sánchez, ha valorat la temporada de l’equip: «Ha estat bona. Hem de mirar la categoria en la qual estem, la plantilla que tenim, els rivals que hi ha… Fent una valoració conjunta, la donem per a molt positiva. L’equip ha estat lluitant per l’ascens fins fa dues setmanes. És cert que tenim el regust de boca de no haver pogut guanyar a Ascó, ni ho vam merèixer, però crec que la temporada ha estat molt bona. Hem tingut moltes lesions i moltes coses en contra, però l’equip ha demostrat un gran caràcter«.

Jorge Sánchez parla amb Xavi Grau durant el partit | Foto: Laia Inés

Preguntat per si s’havia quedat curta la temporada, Jorge ha respost: «Ha estat una temporada llarga en temps, però curta perquè l’equip necessitava confiança i tranquil·litat per a créixer. Teníem una plantilla nova al 75% i ens ha costat adaptar-nos, però quan ho hem fet hem estat molt bé. Estic molt orgullós i molt content de la temporada de l’equip. Crec que els jugadors han crescut molt, però nosaltres com a cos tècnic també«.

Finalment, el tècnic ha volgut tenir paraules de cara al futur: «Ara el que ens toca és descansar. Dijous farem l’últim entrenament i ja veurem quin plantejament hi ha per a la temporada vinent. Crec que cal gaudir de l’equip i del que hem format. Molts cops volem que tot vingui de pressa, però no volem plantar una llavor, i nosaltres ho hem fet. Amb il·lusió, ganes i fent una bona pinya hem sembrat les bases del futur«.