Jorge Sánchez: «Hem patit, però hem guanyat»

El tècnic blaugrana s’ha mostrat molt satisfet pel treball dels seus jugadors 

Jorge, a l’escalfament, amb el seu cos tècnic | Foto: Laia Inés

La Primera Catalana és una competició molt complicada. Així ho explicava l’entrenador del Gavà, Jorge Sánchez, després de guanyar per 3-1 al Sant Ildefons: «La meva valoració potser és diferent a la que fan altres… En qualsevol cas, ha estat un partit difícil. És una lliga molt igualada, ja ho hem anat avisant. A la primera part hem estat molt bé, generant perill. A la segona hem tingut per a marcar el tercer, no l’hem fet, ells han marcat i ens ha tocat patir, però hem guanyat que era l’important«.

Qüestionat pel joc de l’equip, el tècnic va respondre: «A vegades aconseguim superar línies de pressió, i a vegades no. L’important és que continuem entrenant igual de bé, anem a millor clarament en els partits… A vegades, no guanyem, però sí que juguem bé. A Vista Alegre per exemple ens va passar això«. A més, va afegir: «Hi ha canvis per lesions, però tothom dóna la cara«.

Durant els segons quaranta-cinc minuts, els visitants van fer molt més perill que a la primera meitat. L’entrenador ho argumentava: «A la segona part se’ns ha juntat tot. Especialment amb el gol en contra, ens han entrat dubtes. Crec que hem encertat amb la línia de cinc per a tenir més seguretat. A dalt, en canvi, sí que hem estat una mica partits. Però igualment tothom ens ha aportat molt per a poder guanyar«.

Per a acabar, Jorge ha volgut destacar: «Guanyar és el que ens dóna l’al·licient per a continuar, encara que de vegades ens surtin o no les coses, el que ens reforça és com treballa el grup. Crec que des del dia de l’Ascó hem millorat molt i hem estat bé. Hem millorat sobretot en concentració i en competitivitat«, finalitzava l’entrenador.