Jorge Sánchez: «Hem merescut empatar»

El tècnic basc no ha quedat gens satisfet amb el resultat del partit

El cos tècnic es lamenta per una oportunitat perduda | Foto: Laia Inés

Derrota fora de casa i ja són dos en els últims dos desplaçaments. El tècnic ho valorava així: «Tenim una sensació extranya. Ho hem intentat fins al final, hem tingut criteri per a crear oportunitats… Però dos errors ens han passat massa factura i no hem pogut remuntar«.

L’entrenador del Gavà ha argumentat:  «A la primera part hem estat molt imprecissos. Volíem acabar moltes jugades però no hem estat gens fins en les centrades laterals, i ells ens podíen fer mal a les transicions. Després el gol l’encaixem en una pilota aturada que hem de defensar amb més concentració, i ens ha restat molta moral«.

A més, Jorge Sánchez ha explicat: «En el futbol, no és el que mereixes, sinò el que aconsegueixes. I avui no hem aconseguit res. És cert que hem creat oportunitats i que, en la meva opinió, hem merescut empatar. Però nosaltres l’únic que hem de fer ara és pensar ja en la setmana següent i en sumar els tres punts. No és només corregir errors, sinò deixar de cometre’ls«, finalitzava l’entrenador blaugrana.