Jorge Sánchez: «Hem llegit molt bé les fases del partit»

L’entrenador basc s’ha mostrat molt content per sumar els seus primers punts com a tècnic blaugrana. 

Jorge Sánchez donant instruccions al partit | Foto: Laia Inés

Primera sortida fora de Gavà, primera victòria. De fet, des que Jorge Sánchez és entrenador (pretemporada inclosa), encara no sap el que és perdre fora de La Bòbila. El tècnic s’ha mostrat molt content per la victòria aconseguida a El Catllar (0-3): «L’equip ha estat molt seriós. Hem estat molt bé amb pilota, en tot moment sabíem que havíem de fer, i hem llegit molt bé les diferents fases del partit. Em quedo amb l’aportació de tots els jugadors, i és el que necessitem, que tots els que som i els que vinguin sumin i aportin al grup«.

Sens dubte, l’equip ha millorat les seves prestacions respecte al debut: «Avui hem estat més tranquils que al primer partit. El plantejament del rival també ha estat diferent, però crec que ha estat més una qüestió nostra. Hem sabut transmetre més calma, i després hem sigut perillosos quan ho havíem de ser. Hem d’estar molt contents perquè sumar és molt important, i més encara fora de casa«.

Jorge parla amb Bertus durant el matx | Foto: Laia Inés

 

A l’aspecte ofensiu, el Gavà avui ha demostrat que és un equip amb molt futbol a la parcel·la ofensiva. L’entrenador ho explicava així: «L’equip avui ha trobat l’efectivitat que ens va mancar l’altre dia. Crec que som un equip molt perillós quan ens despleguem. Fem mal al rival i tenim estones de molt bon joc. Avui també hem sabut posar-nos la granota de treball quan ha tocat ser contundents

A més, per segona setmana consecutiva Pacheco no ha hagut quasi d’intervenir: «Hem treballat molt durant la setmana tant els aspectes amb pilota com sense. No és que prioritzem la defensa, però és cert que l’equip sense pilota s’ha esforçat moltíssim en totes les accions. Els jugadors entenen que el compromís defensiu va des del davanter fins al porter, i que ningú pot fallar«, finalitzava el tècnic.