Jorge Sánchez: «El que més m’agrada de l’equip és la seva valentia»

El tècnic basc s’ha mostrat satisfet del segon partit de pretemporada dels seus.

El tècnic durant el partit a Manlleu | Foto: Isaac Fandos

Segon partit de Jorge Sánchez a la banqueta, segona victòria. El míster va analitzar el matx de la següent forma: «És un partit en el qual nosaltres hem sortit una mica freds, no hem estat al ritme del matx. Crec que a partir del minut 15 o 20 hem començat a millorar, hem pressionat millor i s’ha notat. L’equip està agafant minuts, estic content i ara hem d’analitzar els gols que hem encaixat per intentar corregir-los«.

L’entrenador blaugrana es va quedar amb l’actitud de l’equip: «El que més m’ha agradat de l’equip és la seva valentia. Estem demostrant que anem on anem, volem guanyar sempre. Aquest camp no és gens fàcil, la Terlenka és un bon equip«. Per contra, Sánchez també va voler destacar la manca de concentració en moments puntuals: «El que menys m’ha agradat és que en algun moment ens ha mancat intensitat. No ens podem desconnectar en cap moment perquè sinó ho pagarem car. Tot i això, crec que l’equip avui s’ha reposat bé de l’empat i hem aconseguit guanyar, que sempre ens permet seguir sumant confiança«.

Finalment, el tècnic també va voler destacar que ens trobem en una setmana crucial per a la definició de la plantilla: «Ens queden encara algunes setmanes per a començar la temporada. Ara mateix estan participant tots els jugadors, i aquest cap de setmana seran els últims dies per als jugadors a prova. A partir de la setmana següent intentarem estar ja els jugadors i el bloc que serem durant la temporada. Això sí, durant la temporada sempre poden haver-hi opcions… Encara que amb l’equip que tenim estic convençut que podem fer una gran campanya«, finalitzava el míster.