Jorge Sánchez: «Competirem fins al final»

El tècnic basc ha valorat la victòria en un camp molt complicat (2-4)

El tècnic respon les preguntes del cap de premsa Isaac Fandos | Foto: Laia Inés

El centenari s’ha celebrat amb victòria. Tres punts al camp del Sant Ildefons (2-4) que permeten pujar fins a la segona posició, en una recta final de campionat que es preveu molt emocionant. Així ho ha volat el tècnic del Gavà, Jorge Sánchez: «Hem aconseguit una victòria en un camp molt complicat, on sabíem que patiríem. Hem fet una primera part en la qual hem jugat molt bé, arribant i amb efectivitat. A la segona ens ha passat una mica el de sempre, no hem matat el partit, i és un camp molt complicat, on hi ha molta segona jugada. Ens marquen l’1-3 i es fiquen en el partit, nosaltres ens hem relaxat… Hem pogut matar-ho amb moltes ocasions, però no ho hem fet i ha tocat patir«.

El tècnic blaugrana era conscient de la dificultat del camp del Sani: «Fa dues setmanes aquí el Vilanova anava 3-0 perdent, i després també 3-2 i patint el Sani. No és fàcil guanyar enlloc. L’equip segueix millorant i progressant. Els gols són errors, perquè la pilota no pot botar al nostre camp així, però crec que hem estat bé i ho podríem haver matar molt abans«, explicava Jorge Sánchez.

El tècnic durant el partit | Foto: Laia Inés

Tot i l’ajustat del marcador, els blaugranes han tingut oportunitats per a sentenciar el matx molt abans: «El resultat ha sigut molt curt. Hem generat moltíssim, especialment a la segona. A la primera hem sigut molt efectius, però a la segona hem perdonat moltíssim, inclús jugant pitjor. Ens ha faltat decidir molt millor en els metres finals a la segona meitat. Hem de seguir creient en aquest equip, perquè generem moltes oportunitats«.

Preguntat per l’objectiu de l’equip, el tècnic ha respost: «Nosaltres estem en una milloria clara. Estem fent bons resultats i bons partits, i això ens dóna confiança. Sobretot el més important és que l’equip entrena molt bé i creu en el que estem fent. Estarem on ens mereixem, perquè això és una lliga, però segur que competim fins al final«, finalitzava Jorge Sánchez.