Jorge Sánchez: «Hem tornat a fer un gran partit»

El tècnic basc ha destacat el gran treball del seu equip.

Jorge Sánchez durant el partit | Foto: Óscar Yeste

L’entrenador Jorge Sánchez va sortir molt satisfet del treball dels seus, encara que en els darrers minuts s’escapés el trofeu Ciutat de Gavà contra un Segona B com el Prat (3-3 / 4-5 als penals): «Ha estat un partit amb dues parts molt diferenciades, una fins al minut 60 i l’altre dels darrers 30 minuts. Hem estat molt seriosos, robàvem i sortíem molt bé transitant ràpidament, i a sobre hem tingut encert de cara a porteria. Després, sí que és cert que als darrers minuts ens ha costat molt aguantar. L’equip s’ha buidat, i ells també han estat molt encertats de cara a porteria«.

Tot i no haver assolit la victòria, l’equip va fer una primera part brillant, marxant al descans amb 3-0 al marcador: «L’equip està progressant a la pretemporada. Encara queda i tenim molt marge de millora. Estem en aquest procés. L’equip avui ha tornat a fer un gran partit, i posar-se 3-0 contra un Segona B no és gens fàcil. L’equip està assimilant els conceptes ràpidament i això ens reforça«.

Al partit contra el Prat, els aficionats ja han pogut treure més conclusions que en matxs anteriors, ja que alguns jugadors van disputar més minuts: «Avui hem repartit menys minuts. Fins ara fèiem pràcticament 45 i 45, però ara alguns jugadors ja volem que tinguin més càrrega a les cames. Teníem alguns jugadors lesionats i això ens ha fet anar una mica més curts avui. Tot i això, el que necessitem és que tothom estigui implicat: si juguen 90 o 1 minut, que ho donin tot per a l’equip. Això és el més important«, finalitzava l’entrenador.