David Carnasa ‘Chiri’: «L’objectiu és estar el més a dalt possible»

El nou entrenador es va mostrar molt ambiciós, mirant clarament cap a l’ascens

David ‘Chiri’ a la gespa del seu nou estadi | Foto: Isaac Fandos

David Carnasa Chirivella ‘Chiri’ ha estat l’escollit per la direcció esportiva del club per a fer-se càrrec de l’equip la temporada 22-23. La seva arribada ha estat així, en paraules del nou tècnic: «Ha estat tot molt ràpid. La direcció esportiva es va posar contacte amb mi i jo els hi vaig transmetre la meva voluntat per fitxar. Gavà per a mi és un històric i això era vital«.

Des de l’inici, l’ambició del cos tècnic serà mirar a les posicions capdavanteres, jugant la segona fase per l’ascens: «El nostre objectiu és intentar estar el més a dalt possible. Ja ho va dir el president l’altre dia, volem pujar de categoria. Però per això hem de treballar des de ja, per a poder confeccionar una bona plantilla. Hem de buscar gent del poble i dels voltants per a crear un sentiment. A partir d’aquí ja serà anar creixent a poc a poc, sortint a guanyar cada partit«.

Respecte a la confecció de la plantilla i les posibles renovacions: «Nosaltres volem renovar un gruix de la plantilla. Som conscients que després d’un descens sempre hi ha una sèrie de jugadors que es troben tristos i desmotivats, però intentarem fer un ‘reset‘ per a reconnectar-los. Hem de demostrar-los que tenim una idea i un projecte perquè es reenganxin.» En aquest mateix sentit, va afegir: «Per a mi, la plantilla del Gavà d’aquesta última temporada era per salvar-se. Per situacions i circumstàncies no s’ha pogut donar així, no obstant això hi ha jugadors molt interessants. És cert que alguns tenen ofertes de categories superiors, així i tot també se senten identificats amb la ciutat«.

‘Chiri’ ja coneix la graderia de La Bòbila | Foto: Isaac Fandos

Sobre els possibles fitxatges: «Primer estem parlant amb els de casa, però també estem començant converses amb jugadors de fora perquè vinguin a conèixer-nos. A la que comencem a tancar jugadors, segurament la gent vegi que es tracta d’un bon projecte. Si aconseguim firmar jugadors importants, com els que estem parlant, això generarà il·lusió a jugadors i a l’entorn«.

La idea de futbol del nou entrenador és la següent: «El més important per a mi, en aquesta categoria, serà ser molt dominadors. Entenc que molts equips vindran al nostre equip a jugar replegats. Això sí, haurem de ser molt competitius I especialment humils. Per molt que vinguem de Primera Catalana, hem de demostrar-ho a la gespa». Aprofundint més: «M’agrada que els meus equips siguin molt dinàmics i generin oportunitats. No vull tenir la pilota per tenir-la, la vull tenir per fer mal. Vull que els jugadors se sentin còmodes, i per a mi se senten així quan tenen la pilota i dominen el joc«, finalitzava ‘Chiri’.