Chiri: «Si competim així, farem molts punts»

El tècnic segueix content amb l’evolució de l’equip després d’una setmana de treball

Chiri durant el partit | Foto: Havok Gavà

Primer partit a Gavà, primera victòria. Els blaugranes, tot i no jugar a La Bòbila (van jugar a Can Torelló), es van imposar per la mínima a un Martorell de Primera Catalana que s’estrenava a la pretemporada. L’únic gol del partit va arribar al minut 7, gràcies a un xut sec de Ferran, que va aprofitar un refús del travesser després d’una gran vaselina de Kyeremeh. A la resta del partit, l’equip es va mostrar molt sòlid, permetent poques ocasions del rival, i tenint alguna oportunitat per engrandir la diferència.

El tècnic ‘Chiri’ valorava així l’encontre: «Faig la mateixa valoració que l’altre partit, tot i que avui amb menys jugadors a prova hem competit molt millor. Hem introduït algun tema defensiu durant els darrers entrenaments i penso que s’ha notat el canvi. Si competim així, farem molts punts«.

El tècnic donant indicacions al descans | Foto: Havok Gavà

 

Sobre els jugadors a prova (només Brayan va repetir respecte al partit contra el Gornal): «Ja hem parlat amb la majoria. En general, els que no estan no formaran part de la plantilla. Sí que és cert que ara entre les lesions de Marcos i Agraz, i que ens falten encara Lebrero i Gueri, érem pocs. Això durant tota la pretemporada, contra equips tan exigents, pot ser molta càrrega, però encara tenim molt marge de millora«.

Respecte al partit, l’entrenador va destacar: «Nosaltres sabem que si tenim la mateixa intensitat que els rivals, se’ns escaparan pocs partits. Ara mateix portem tota la setmana, des de dilluns, sense parar. El treball dels nois està sent increïble, amb una predisposició brutal«. A més, va afegir: «De moment no hem treballat gaire cosa amb pilota, d’aspectes ofensius… Es nota perquè quan ens ‘apreten’ ens costa, però tenim jugadors de molta qualitat i ens ajuda».