Chiri: «Hem vist coses que ens agraden, i altres que no»

El tècnic blaugrana es va mostrar satisfet del treball després de la primera prova de la pretemporada al camp del Gornal (3-1)

Chiri donant indicacions al seu primer partit | Foto: Havok Gavà

David Carnasa ‘Chiri’ es va estrenar com a entrenador blaugrana amb una derrota al camp del Gornal (3-1) en la primera prova de la pretemporada. El resultat, com sempre en aquests casos, no té gaire importància: «És un primer partit de pretemporada, només amb quatre entrenaments a les cames. La primera setmana ha estat només d’adaptació, i aquesta hem començat a introduir algun petit concepte… Ha tornat avui Joan Rubio, Gueri torna aquesta setmana i Lebrero al setembre. A poc a poc anirem completant la plantilla amb tots els jugadors».

Pel que respecta purament al matx, el tècnic va comentar: «El partit ha tingut dues parts diferenciades. Físicament, s’ha notat que encara estem molt lluny del que volem. El rival serà candidat a fer play-off a l’altre grup. Ens ha servit per veure coses que ens agraden, i coses que no tant. Tampoc podem valorar gaire, ja que hem treballat molt poc a nivell tàctic, només un parell de coses a l’àmbit defensiu. Ha estat com un entrenament més per anar agafant minuts a les cames».

Aquest va ser el primer onze de la pretemporada | Foto: Havok Gavà

Quant a la plantilla, l’entrenador ha parlat sobre els possibles fitxatges: «Tenim cinc jugadors a prova. Els estem veient des del primer dia dels entrenaments. Avui els hem pogut veure també competir, i ara prendrem decisions. Qui tingui nivell o encara tinguem dubtes, seguiran, i qui no, prendrem la decisió aviat. Si volen podran seguir al nostre filial, o buscar oportunitats a un altre lloc».

Finalment, ‘Chiri’ també va parlar sobre el treball del grup en aquests primers dies: «La predisposició de l’equip és molt bona, estem entrenant molt bé. Penso que tenim una plantilla molt compensada, només ens falta acabar de perfilar-la i incorporar algun jugador més perquè la temporada és molt llarga. Això sí, no tenim pressa, no volem fitxar per fitxar».