CFJ Mollerussa – CF Gavà: Nou partit, mateixa història

Els blaugranes ho fan tot per emportar-se els tres punts, però quan millor estaven un gol d’Álvaro ha sentenciat un matx que al tram final hauria d’haver estat igualat pels gavanencs. 

 

Aquesta ha estat l’onze que ha sortit a Mollerussa | Foto: Néstor Herraez

No hi hagut sorpresa. La ratxa de més de 50 partits sense perdre del Mollerussa es podria haver trencat avui, però entre la mala fortuna habitual dels blaugranes (avui d’abella) i la inspirada actuació de Joan Marc, els locals s’han emportat els tres punts en un matx on els gavanencs han merescut, com a mínim, un empat.

La primera meitat ha estat força igualada, i ha mostrat dos conjunts que s’han tractat amb respecte i que no volien caure per no descarrilar-se dels seus objectius. Un remat de cap alt d’Odilo, de nou titular a la posició de central esquerra, ha estat l’oportunitat més clara dels gavanencs durant els primers quaranta-i-cinc minuts. Per part local, un remat a boca de gol de Quini, que ha resolt Kilian amb una aturada providencial de reflexos, ha sigut la principal ocasió.

Després d’aquesta primera part de tempteig inicial, el Gavà ha agafat les regnes del partit i ha demostrat que era el conjunt que volia endur-se els tres punts amb major decisió. Només passaven quatre minuts de la represa quan Joan Vázquez ha provat fortuna des de la frontal de l’àrea amb un xut que ha marxat per sobre del travesser, mateix resultat que un colpeig posterior d’Adrián Pérez després de resoldre una bona jugada d’estratègia.

Encara més clara que aquestes dues ha estat un potent i col·locat de Quiles que ha fet volar a Joan Marc. Aquest inici fulgurant dels gavanencs ha quedat atenuat a mesura que han anat passant els minuts, amb un Molerussa que a poc a poc, i veient que els de Serrano no es posaven per davant al marcador, han anat creixent en el seu lloc. Raya ha perdonat en primera instància faltant un quart d’hora pel final, però Álvaro no ho ha fet amb una bona rematada a la qual Kilian no ha pogut proposar oposició.

En els últims minuts, tot i el cop anímic rebut pel gol dels lleidatans, el Gavà s’ha buidat intentant empatar el partit. Primer Jonhy amb un clar remat a l’interior de l’àrea que ha marxat llepant el pal, després Junior amb una rematada de cap alta, i finalment a l’últim minut Adri Moreno amb un xut que Joan Marc ha tornat a desviar brillantment, podrien haver signat un empat que, injustament, mai ha arribat.