CF Gavà – UE Rapitenca: Fer de La Bòbila un fortí

Els homes de Serrano volen que l’estadi gavanenc esdevingui un vedat privat i que comencin a deixar de volar punts fora de Gavà.

Rubén apunta a tornar a ser el lateral dret de l’equip | Foto: Isaac Fandos

Toca començar a sumar de tres en tres. Cap altra cosa seria ben rebuda per l’equip blaugrana, que vol deixar enrere el malestruc de La Bòbila per fer de l’estadi tot un lloc prohibit per a puntuar dels rivals. Després de sumar 2 punts de 12 possible, i només marcar 1 gol, els jugadors gavanencs es senten en deute amb una afició que està responent positivament amb bones assistències tot i els dos descensos consecutius.

El partit contra el Tàrrega torna a ser una injecció de moral per l’equip, que se sent millor com a visitant que de local en aquest inici de temporada, tot i que és conscient que cada cop serà més complicat sumar punts fora de La Bòbila. És per això que els jugadors i el cos tècnic estan tan implicats en intentar tirar endavant el partit contra la Rapitenca perquè els rivals vegin que l’estadi gavanenc és un dels més complicats i condicionants de la categoria.

La Bòbila vol tornar a gaudir d’un gol gavanenc | Foto: Isaac Fandos

Sobretot, la principal assignatura a superar pels jugadors de Serrano serà la relació amb el gol. A Tàrrega, només un potent xut des dels 11 metres del capità Marcos, que va entrar amb intriga després de ser tocat per Oliveros, va poder superar aquesta dificultat de l’equip per veure porteria. Més preocupant són les estadístiques a casa, on el Gavà només suma 1 gol en 4 partits, i acumula 235 minuts sense fer gaudir a la seva afició de l’experiència d’un gol dels seus.

En la prèvia del partit, el tècnic gavanenc ha parlat de la dificultat del partit: «Sens dubte la Rapitenca és un equip que ens posarà les coses molt dificils, però a nosaltres ens interessa el nostre joc: agradar a la afició i fer les coses bé són els nostres objectius principals«. En quant a la moral de l’equip: «El punt a Tàrrega ens ha donat ànims perquè va arribar als últims minuts, però nosaltres sempre sortim a per la victòria, i evidentment així encarem el partit d’aquest diumenge, amb l’ambició de guanyar«.

Serrano durant un partit a La Bóbila | Foto: Isaac Fandos

Per a la visita de la Rapitenca, el tècnic Serrano no podrà comptar amb Miki Sadurní (llarga durada), mentre que Pau Mañé i Matías seran dubte fins a última hora.

 

El rival: UE Rapitenca

Un equip molt similar al Gavà serà el que visitarà La Bòbila diumenge a les 12.00. Ho diem perquè les estadístiques i les sensacions així ho reflecteixen: un conjunt que puntua molt més com a visitant que com a local (1 de 12 a casa, i 7 de 9 a fora) i que en certs partits s’encalla de cara porteria. Això sí, com a visitant no li ha costat tant, especialment a Tàrrega (1-5) i Andorra (1-3).

En cas de guanyar, la Rapitenca es col·locaria al ben mig de la classificació, però si cau a La Bòbila veuria com els gavanencs els avancen a la taula i es posen a les posicions perilloses. És per això que el partit significa molt per als dos conjunts.

Imatge del partit entre el Tàrrega i la Rapitenca | Foto: El Segre

Quant als precedents, el Gavà es pot frotar les mans, si bé és cert que el futbol no entén de memòria. De les últimes 8 visites de la Rapitenca a La Bóbila, el conjunt tarragoní només ha pogut sumar dos empats, ja que els altres 6 partits han acabat amb victòria blaugrana. A més, a les dues últimes trobades entre aquests equips ha estat l’actual jugador gavanenc Juan Quiles qui ha desnivellat la balança amb un gol a la temporada 12/13, i un doblet a la 13/14 (dades de Havok Gavà).