CF Gavà – UD Vista Alegre: Contiunar la ratxa

Els blaugranes volen guanyar i allargar la dinàmica positiva dels últims partits 

Imatge del partit de la primera volta | Foto: Laia Inés

Donar continuïtat a una ratxa positiva sempre és important, més encara si aquesta t’ha portat des de l’antepenúltim lloc de la classificació fins a compartir el lideratge. Per a la crítica general, el Gavà estava descartat per l’ascens feia dues setmanes, i actualment comparteix la primera posició amb el Vilanova. Coses del futbol.

Després d’una setmana que es pressuposava com a clau, i així ho va ser, en la que els blaugranes van aconseguir el desitjat 9 de 9, la moral torna a estar pels núvols. L’afició gavanenca ha vist guanyar el seu equip en els últims tres partits a La Bòbila, i volen seguir donant aquest alè tan important.

Marcos, al Gavà la temporada passada, ara al Vista | Foto: Isaac Fandos

En els últims tres partits hem tornat a veure la versió més segura del Gavà. Si hi ha quelcom que ha canviat en el conjunt de Jorge Sánchez ha estat la solidesa defensiva, en aquestes tres últimes jornades fonamentada en la parella Dowi-Fabra a l’eix de la rereguarda. En els darrers tres partits, només un gol encaixat.

A més, a l’altra banda del camp l’efectivitat del Gavà continua intacta. Fa quatre partits que el Gavà veu porteria de forma ininterrompuda (només s’ha quedat sense marcar en dos encontres). Això sí, el darrer cop que no va aconseguir foradar la porteria visitant va ser precisament contra el Vista Alegre (derrota, 1-0).

Aquest va ser l’onze que va caure per la mínima a Can Vinader | Foto: Laia Inés

De cara al partit contra el Vista Alegre, el tècnic Jorge Sánchez seguirà sense poder comptar amb Joan Inés, Robert, Xesc, Lebrero i Pol Gómez, tots ells recuperant-se de les seves respectives lesions.

 

El rival: UD Vista Alegre

Si hi ha una bèstia negra a la categoria pels gavanencs, aquesta és sens dubte l’UD Vista Alegre. Havíem comentat a les darreres jornades els reptes que els blaugranes havien d’assolir progressivament (el del 2, el 9 de 9 amb folre i liderat…), i enguany enceten un dels més complicats: matar la bèstia negra.

Els gavanencs no saben el que és guanyar al Vista Alegre en partit oficial (han perdut en tres ocasions, i han empatat en una altra). De fet, la temporada passada, l’equip d’Eloy Martínez va ser l’encarregat de trencar una ratxa espectacular dels gavanencs, que havien començar la lliga amb 8 jornades consecutives sense perdre. L’avís ja està fet.

Eloy i Jorge seran els protagonistes a les banquetes | Foto: Laia Inés

Els del barri de Castelldefels han aconseguit dues victòries aquesta temporada, i tan sols dues derrotes. Sens dubte, el que els hi està llastrant per no estar més amunt a la classificació és la quantitat d’empats que acumulen: són el rei de l’empat, amb 5 en 9 jornades.

Recordem que el partit de la primera volta entre Vista Alegre i Gavà es va disputar fa poc més d’un mes, ja que va ser ajornat en primera instància per un cas de COVID a la plantilla blaugrana. Respecte a aquell dia, els d’Eloy Martínez han incorporat a Sergio Campos, mentre que el partit de diumenge recuperen a l’excapità blaugrana Albert Cazorla. Per la seva part, el davanter centre Peralta possiblement serà baixa.