CF Gavà – UD Vista Alegre: Continuar la dinàmica

L’equip de Serrano vol demostrar que la victòria del passat diumenge a Balaguer no va ser un fet aïllat i vol donar-li continuïtat a la ratxa

 

El somriure de Quiles, un alicient més | Foto: Isaac Fandos

Guanyar només és marcar més gols que el rival. Les bones sensacions que va deixar el Gavà a les primeres jornades no es van traduir en victòries, fet que va portar l’equip a viure amb una angoixa important. Després de vèncer, i sobretot convèncer, a Balaguer, el conjunt blaugrana ha vist reforçada la seva idea de joc de possessió i posició, el qual el porta a esdevenir un dels conjunts més atractius de la categoria.

Precisament per aquest atractiu, el Gavà espera veure una Bòbila amb un bon aspecte per rebre al Vista Alegre en un partit esdevingut en derbi per proximitat geogràfica. A més, també cal ressaltar un aspecte important, i és que el Vista Alegre, entrenat per Eloy Martínez, també és un equip amb trets de la pedrera blaugrana, i aposta per un joc fluït des de darrere.

Espi apunta a repetir a l’eix de la defensa | Foto: Isaac Fandos

Sens dubte, un dels aspectes més importants i a destacar després de la victòria a Balaguer ha sigut trencar la mala ratxa amb el gol que travessava el conjunt blaugrana, amb especial menció pel pitxitxi Joan Vàzquez, qui va marcar dos gols i es va estrenar en partit oficial després de sumar més de 60 gols en les dues últimes temporades amb el Begues. Ara, l’única assignatura pendent sembla que Junior trobi el camí del gol, i és que el davanter centre blaugrana encara no s’ha estrenat aquesta temporada.

Els tres punts contra el Balaguer van servir perquè el Gavà escapés de les posicions de descens per primera vegada aquesta temporada, i ara mateix se situa a la dotzena posició, tot i que amb els mateixos punts que el Sant Ildefons que és l’equip que obre la zona de descens.

Marcos vol tornar a liderar una victòria blaugrana | Foto: Isaac Fandos

Per a rebre el Vista Alegre, Serrano comptarà amb les baixes de Miki Sadurní i Pau Mañé, mentre que Matías serà dubte fins a última hora per unes molèsties al coll.

 

El rival: UD Vista Alegre

Enfrontament veïnal el que viurà el Gavà aquesta setmana contra un Vista Alegre ple de vells coneguts, començant pel seu míster, Eloy Martínez, sorgit de l’EF Gavà i amb una aposta clarament destinada al joc de posició que utilitza actualment l’equip blaugrana. A l’apartat de jugadors, Fran Orellana és el més il·lustre, pel recordat gol al Santboià, i per ser l’actual màxim golejador de la categoria amb sis gols.

També Miki Gustà, Álex Peñas i Cifu van tenir un passat al primer equip blaugrana, i Víctor Jiménez, Sergi Sánchez, López i Víctor Hidalgo van passar per la pedrera blaugrana (dades de Havok Gavà). El camí invers l’han pres Adrián Pérez, anteriorment capità del Vista Alegre, i Robert Ferrer, la passada temporada a Castelldefels i enguany defensant la samarreta blaugrana.

En aquest inici de temporada, el Vista Alegre ha viscut ja les dues cares del futbol, amb un inici fulgurant aconseguint 9 punts dels 9 primers possibles, i després sumant tres derrotes consecutives que l’han portat a una igualment meritòria sisena posició. Els seus partits, això sí, han estat una constant de gols, amb 11 marcats (5 més que el Gavà) i 9 rebuts (els mateixos que l’equip blaugrana).

Onze de la passada temporada amb Adri Pérez com a capità | Foto: Vista Alegre

Quant a precedents, Gavà i Vista Alegre mai s’han enfrontat en partit directe, tot i que si ho han fet en amistosos. El més recent, segons Havok Gavà, va ser el 27 d’agost de 2006, amb victòria per l’equip de Toni Llebaria per 1-2 amb gols de Joel Álvarez i Rubén.