CF Gavà – CF Martorell: Torna la lliga

Els blaugranes acaben les seves dues setmanes d’aturada amb la visita del segon classificat a La Bòbila

Ferran intenta desequilibrar | Foto: Havok Gavà

Si a principi de temporada algú podia pensar que l’inici de la Lliga a La Bòbila podia ser quelcom fàcil, ja ha quedat palès que anava equivocat. Ho va demostrar l’Alcarràs a la jornada 2, emportant-se la victòria per la mínima, i ho certifica la classificació del Martorell, que arriba com a segon a l’estadi blaugrana.

Els gavanencs, després de l’aturada obligatòria (15 equips al grup 3 de Primera Catalana, nombre imparell) en la que han perdut definitivament a Dowi, volen refer-se de dues derrotes consecutives. En elles, l’equip s’ha mostrat fidel a la seva idea de joc, però no l’ha pogut traduir en resultats.

Joel Sánchez ha de ser important per a l’equip | Foto: Havok Gavà

Una de les incògnites de cara al partit contra el Martorell serà veure com el tècnic, Juanjo Carricondo, resol el problema que obre la baixa de Dowi. També és cert, mirant la part positiva, que l’únic partit que no va disputar el ja excentral blaugrana va ser el de la primera jornada a Vilanova, fins al moment l’única victòria gavanenca (1-2).

Tant l’equip com el cos tècnic tenen molt clar que sumar a La Bòbila és una assignatura pendent. El primer partit contra l’Alcarràs va oferir una bona imatge als aficionats i anar-se’n de buit va ser massa cruel pels mèrits d’ambdós equips. Contra aquests tipus de plantejaments haurà de lluitar, i contra probablement la gespa (la pluja d’avui no ha ajudat), l’equip de Carricondo per a sumar els primers punts a casa.

El capità Marcos protegeix la pilota | Foto: Havok Gavà

Al marge de la baixa definitiva de Dowi, el tècnic té a la seva disposició tota la resta de la plantilla.

 

El rival: CF Martorell

Ho avisàvem a l’inici de la prèvia i ho reafirmem ara. El Martorell és probablement, avui dia, la revelació del grup 3 de Primera Catalana. Després de quatre jornades ha mostrat la seva solidesa: 1 victòria i 3 empats. És un dels dos equips imbatuts de la categoria, juntament amb el Viladecans, fet que mostra el difícil que és poder guanyar-los.

De fet, durant la pretemporada, els de Martorell només van perdre un partit, contra el Sabadell B de Segona Catalana. Per tant, en més de deu partits només han perdut un, mostra de la solidesa de l’equip de Javi Cuesta.

Imatge de l’únic Martorell-Gavà en partit oficial | Foto: Isaac Fandos

Els aficionats que s’apropin a La Bòbila (18.00) veuran un partit amb dues propostes futbolístiques força diferenciades. El Martorell habitualment es col·loca en un 4-2-3-1, tirant la linia de pressió força amunt, per la qual cosa es pressuposa que es poden veure força ocasions, ja sigui per pèrdues a la sortida blaugrana o per superar línies de pressió visitants.

Pel que fa als precedents, la rivalitat entre Martorell i Gavà és històrica. Això sí, aquest nou CF Martorell (nascut de la fusió entre UE Martorell i Sporting Martorell), no ha visitat encara La Bòbila. A l’únic precedent entre tots dos clubs, van ser els de Martorell els que van guanyar el partit per 2-0 (dades de Havok Gavà).