CF Gavà – CE Jupiter: Primer punt de la temporada

L’equip blaugrana aconsegueix sumar la seva primera unitat a la classificació després de viure un partit marcat per la intensitat i l’arbitratge

L’equip celebra el gol d’Adrián Pérez | Foto: Isaac Fandos

El míster Serrano ha aprofitat les recuperacions de Robert i Quiles per col·locar tots dos jugadors a l’onze inicial, i ha estat el segon qui ha servit una pilota que Adrián Pérez ha aprofitat per obrir el marcador. A la segona meitat, de nou a la sortida d’un córner, el Jupiter ha aconseguit empatar el partit amb l’1-1 definitiu.

El partit ha començat amb molta intensitat per part de tots dos equips, que en cap moment han aconseguit la profunditat necessària per crear perill sobre les porteries rivals. La primera ocasió rellevant ha estat per a Coro al minut 12, que ha estat a punt d’aprofitar una indecisió per marcar des del terra.

A partir de l’ocasió visitant, el Gavà ha agafat les regnes del partit, sent superior amb la pilota controlada. Primer Marc Martínez ha reclamat un penal per una empenta dins l’àrea, i a la jugada posterior Marcos ha provat sort amb un potent xut que la defensa rival ha aconseguit desviar. Només un minut després, al quart d’hora de partit, Quiles ha fet intervenir a Cócera amb un fluix xut des de la frontal.

Marcos podria haver marcat amb aquest xut | Foto: Isaac Fandos

Beltran ha estat un dels jugadors més incisius de l’atac visitant, i ha sigut qui ha posat a prova Albert amb un xut que el porter blaugrana ha blocat en dos temps. Aquest ha estat l’únic apropament a la porteria blaugrana que viuríem durant el que quedava de primera part (al marge del penal fallat).

Faltant nou minuts pel descans, el Gavà ha aconseguit inaugurar el marcador amb una llarga jugada d’atac en què Quiles ha posat la pausa necessària per a l’arribada d’Adrián Pérez, que sense pensar-ho ha rematat ras i creuat per pujar el primer al marcador. El gol blaugrana ha estat a punt de quedar neutralitzat quan l’àrbitre ha xiulat penal a Espi per una dubtosa traveta dins l’àrea, però Coro ha estavellat el llançament a la creueta.

Robert i Eric Ruiz a una acció del partit | Foto: Isaac Fandos

La segona meitat ha començat amb un ritme diferent i amb un Jupiter que ha buscat amb insistència l’empat front un Gavà menys dominador i més aculat al darrere. La primera oportunitat, i més clara del partit, ha estat per Josevi tot just sortir de vestidors, amb un remat pràcticament a la línia de gol que ha marxat per sobre del travesser.

L’àrbitre no ha vist penal en una acció de Quiles, a més l’ha castigat amb groga, fet que no ha realitzat a l’altra àrea quan Mur també ha caigut i no ha considerat penal, i tampoc en una entrada més que dura de Victor amb els dos peus per davant sobre Adri Moreno. Arran de la major insistència, tot i que sense crear perill, el Jupiter ha trobat el primer del gol. Igual que va passar a Manresa, la pilota aturada ha acabat per costar punts al Gavà, i un remat de Josevi ha estat inapel·lable per a Albert.

Rubén, darrera a la imatge, ha fet un gran partit | Foto: Isaac Fandos

Joan Vázquez ha pogut tornar a posar pel davant al Gavà però el seu remat dins l’àrea, després d’un bon servei de Junior, ha marxat alt. Quan semblava que l’equip de Serrano volia tornar a posar-se per davant, l’àrbitre ha expulsat Espi per una segona groga en una falta que ningú a La Bòbila ha vist. Tot i jugar amb un home menys, els blaugranes replegats i sortint al contracop, han sigut l’equip que més ha buscat el gol i ho ha tingut a tocar. Primer amb una volea de Robert massa alta, i després amb un mà a mà que Víctor ha aconseguit desviar a Sergio López. Finalment, primer punt de la temporada en un partit igualat i marcat per l’arbitratge.