CF Gavà 1-3 CF Igualada: Pena màxima

En la pitjor primera part de la temporada, el Gavà encaixa tres gols que li posen el partit massa complicat com per remuntar-ho a una segona meitat que s’ha jugat pràcticament de forma íntegra a camp visitant. 

Decepció a l’acabar el partit | Foto: Isaac Fandos

Hi ha dies en què res surt bé, i avui ha sigut un d’ells. El partit ha començat a La Bòbila amb un Gavà intens que semblava que volia portar el domini de la pilota, però enfront s’ha trobat un Igualada que ràpidament ho ha contrarestat amb aproximacions perilloses.

Al minut 6, Simón feia intervenir Albert per primer cop al partit, i al quart d’hora, una jugada molt desafortunada (rebuig d’Espi que desvia involuntàriament Rubén, i pilota que li cau a Goran tot sol) ha acabat en un clar penal d’Odilo. Des dels onze metres, Llobet ha transformat la pena màxima amb un xut al mig de la porteria.

Albert no ha pogut aturar el penal | Foto: Isaac Fandos

Encara sense temps per aixecar-se del primer cop rebut, només tres minuts després, l’Igualada ha traçat una triangulació rapidíssima que ha acabat amb Goran rematant tot sol a boca de gol. El Gavà ha volgut llavors cercar una ràpida reacció, però Albert ha estat providencial per desviar a córner un potent xut d’Adri Moreno.

El partit podria haver canviat dràsticament al minut 26, quan una gran passada enrere de Quiles ha trobat a Adri Ruíz, qui ha rematat i Iñaki ha tret la pilota amb les mans quan ja entrava. El llençador del penal ha estat Marcos, que ha xutat massa ajustat i ha marxat fora.

Marcos no ha pogut marcar el penal | Foto: Isaac Fandos

Els cops anímics estaven sent massa durs per a l’equip blaugrana, i Albert (el gavanenc) ha intervingut en un parell d’ocasions per evitar el tercer. Tot i jugar amb 10, l’Igualada continuava arribant amb assiduïtat a l’àrea blaugrana, i a un minut pel descans Joel ha clavat una falta directament a l’escaire per signar el tercer.

Amb un resultat tan desfavorable, els gavanencs han sortit des del minut 1 de la represa destinats a marcar com més aviat millor. Marc Martínez primer, i Quiles després, ho podrien haver fet als cinc primers minuts, però s’han quedat a centímetres d’empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Joan Vázquez no ha pogut marcar | Foto: Isaac Fandos

Finalment, el gol ha arribat al minut 67, després que una bona paret entre Marcos i Robert acabés amb una passada de la mort del ’10’ perquè Kyeremeh definís fàcilment des del punt de penal. El gol ficava en el partit als blaugranes, però el desencert ha continuat sent la tònica dominant en els metres finals. Adri Ruíz i Quiles no han tingut el seu partit, i l’equip ha acusat la falta de desbordament dels que estaven sent els dos jugadors més decisius de l’equip. Ja als últims minuts, Joan Vázquez ha tingut el 2-3, però ha intentat cedir la pilota enrere en una passada que no ha trobat rematador.