CF Gavà 1-1 Atlètic Lleida: Un punt de mèrit

Els blaugranes sumen un empat contra un dels clars candidats a l’ascens

Boza ha debutat fent un gran partit a l’eix de la defensa | Foto: Havok Gavà

En aquesta categoria mai és fàcil sumar punts, menys encara quan davant tens un dels equips que han d’estar a final de temporada lluitant per l’ascens. L’Atlètic Lleida, amb un bon partit, ha demostrat perquè està a dalt, però el Gavà també ha ensenyat perquè és un equip que competeix tan bé.

Els visitants, des del primer moment, s’han fet amb el domini de la pilota, amb un Gavà que esperava una mica més arreplegat que de costum, però sempre amb intenció de robar l’esfèric. Els primers apropaments han arribat a l’àrea d’Arnalot, amb un xut de Huertas que refusava el porter local i un cop de cap de Pons, tot sol, que podia blocar.

El Gavà esperava, com un lleó que espera a la seva pressa esperant que se succeeixin els esdeveniments, i quan ha tingut l’oportunitat no ha perdonat. Una gran jugada trenada per la zona dreta ha acabat amb Izuchi habilitant Franco, i Pablo no ha perdonat amb l’exterior.

Més gran podria haver estat l’alegria pels blaugranes, que només quatre minuts després d’inaugurar el marcador s’han trobat amb el travesser. Izuchi s’ha regirat a la frontal de l’àrea i ha engaltat un xut que ha superat Joan Marc i que només la fusta ha pogut refusar. Abans del descans, això sí, Arnalot ha hagut de treure un potent xut de Pere Pons amb una gran estirada.

Izuchi ha saltat per sobre de tothom per a rematar de cap | Foto: Havok Gavà

La segona meitat pràcticament no estava tenint oportunitats quan els visitants s’han trobat amb el gol. En una sortida d’un corner, un cúmul d’infortunis amb una rematada visitant ha acabat amb Franco desviant l’esfèric cap a la seva pròpia porteria.

Semblava que els visitants podien anar-se’n definitivament a pel triomf, però el Gavà ha sabut aturar molt bé l’embranzida dels lleidatans. De fet, a excepció d’una volea alta de Nico, els visitants pràcticament no han tornat a posar en perill la porteria d’Arnalot fins al tram final.

Més intenció hi ha hagut a la porteria de Joan Marc, encara que res s’ha traduït en gol. Les dues més clares han arribat del cap d’Izuchi, la primera amb una pentinada que ha fregat el pal, i la segona amb una rematada per sobre del travesser.

En els minuts finals, l’Atlètic Lleida, ja totalment dominador de la pilota, ha buscat marcar el segon, però no ho ha aconseguit. Només Soldevila amb un xut que ha desviat Arnalot ha tingut perill real. Encara ha quedat l’última pels blaugranes, però el xut de Marcos, en una falta directa, l’han desviat entre Joan Marc i el travesser.